ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Να στείλουμε ένα μήνυμα αξιοπιστίας”

Την επιθυμία του αυτή η εμφάνιση να στείλει ένα μήνυμα όχι αισιοδοξίας αλλά αξιοπιστίας ενόψει της δύσκολης συνέχειας σε Ελλάδα και Ευρώπη εξέφρασε ο Τάκης Λεμονής μιλώντας στην κάμερα του κρατικού καναλιού.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, υπογράμμισε πως υπάρχουν ακόμη πολλά πράγματα να αλλάξουν μιας και ο χρόνος που υπήρχε για δουλειά ήταν μικρός και πως είναι σημαντικό οι πρωταθλητές να διεκδικήσουν ότι καλύτερο μπορούν από την παρουσία τους στους ομίλους του Champions League.

Αναλυτικά:

“Τα συναισθήματα μου είναι ανάμεικτα. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια που είδα και το είχα τονίσει στους πάικτες. Αυτό που μετρούσε ήταν να έχει η ομάδα κάποιο κέρδος, είτε αυτό ήταν ψυχολογικό είτε βαθμολογικό. Στόχος μας ήταν με το τρόπο που επιλέξαμε να παίξουμε να δημιουργήσουμε προβλήματα στην Γιουβέντους. Και αν δούμε όλο το παιχνίδι, τα πήγαμε αρκετά καλά στο γεγονός ότι η Γιουβέντους δεν δημιούργησε πολλές φάσεις. Είναι πολύ βασικό. Ειδικά όταν μιλάμε για την Γιουβέντους, που εχει τόσα χρόνια τους ίδιους παίκτες και είναι καλά δουλεμένη σαν ομάδα. Αυτό που πρέπει να κρατήσουμε είναι ότι γυρίζουμε πίσω έχοντας δείξει πως μπορούμε να κάνουμε πολύ καλά πράγματα γιατί η συνέχεια είναι μεγάλη”.

Για τα επόμενα ματς με την Μπαρτσελόνα και τις πιθανότητες του Ολυμπιακού να διεκδικήσει κάτι καλό:

“Θα είμαστε ρεαλιστές. Έτσι όπως είναι τα πράγματα θα πρέπει να γίνουν κάποια αποτελέσματα που κανείς δεν τα περιμένει! Κακά τα ψέματα. Είναι όμως πολύ όμορφο να παίζεις εδώ. Το ξέραμε ότι τα πράγματα θα ήταν δύσκολα αλλά δεν έχουμε κάτι να χάσουμε. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Και είναι σημαντικό να δώσουμε στον κόσμο ξανά ένα μήνυμα αξιοπιστίας για την συνέχεια. Έχουμε δρόμο. Και στο πρωτάθλημα φυσικά, όπου πρέπει πολύ γρήγορα να βρούμε λύσεις σε θέματα που απασχολούν το παιχνίδι μας”.

Για το μικρό διάστημα και του τί κατάφερε να δουλέψει μέχρι στιγμής:

“Επικεντρωθήκαμε πολύ στο αμυντικό κομμάτι. Δεν είχαμε χρόνο να δουλέψουμε, δυστυχώς. Προσπαθήσαμε όχι να καταστρέψουμε το παιχνίδι αλλά να κλέψουμε την μπάλα και να φύγουμε σε αντεπίθεση. Αν ήμασταν πιο προσεκτικοί στην τελική πάσα μπορεί να είχαμε άλλη εξέλιξη. Αλλά δεν πειράζει γιατί σε γενικές γραμμές σταθήκαμε πολύ καλά”.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button