ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Να προστατεύσουμε την έδρα μας”

O Eρικ Γκριν  αποτέλεσε X factor για τον Ολυμπιακό στο δεύτερο παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό εν τη απουσία του Σπανούλη. Με τον Αμερικανό να γράφει στο Blog  που διατηρεί στο esake.gr την αναγκαιότητα  να προστατευτεί η έδρα της ομάδας για να γίνει το 2-1 και στο ΟΑΚΑ, ο Ολυμπιακός να είναι μία ανάσα από το Πρωτάθλημα. 

Αναλυτικά ο Γκριν αναφέρει:

Φίλες και φίλοι μου ελπίζω να είστε όλοι καλά. Μπροστά μας έχουμε το τρίτο παιχνίδι της σειράς των τελικών με τον Παναθηναϊκό. Είμαστε στο 1-1 και πλέον η σειρά επιστρέφει στο σπίτι μας, το οποίο πρέπει να προστατεύσουμε.

Ήρθα για πρώτη φορά στην Ελλάδα πέρσι στις 21 Ιουλίου και στη συνέχεια ήρθα πάλι τον Αύγουστο. Είμαι εδώ δηλαδή σχεδόν 11 μήνες και πραγματικά έχουμε περάσει μαζί με τους συμπαίκτες μου όλη τη σεζόν μέσα στο γήπεδο. Έχουμε μοιραστεί χαρές, λύπες, άσχημες και όμορφες στιγμές, έχουμε μοιραστεί τα ίδια αποδυτήρια, τα ίδια δωμάτια στα ξενοδοχεία, έχουμε κάνει αμέτρητα ταξίδια και έχουμε δώσει δεκάδες ματς.

Κοιτώντας πίσω, η χρονιά ήταν κάτι παραπάνω από δύσκολη. Μετρώντας τις ώρες, περισσότερες περάσαμε στο ΣΕΦ, παρά με τους δικούς μας ανθρώπους. Το ΣΕΦ είναι το σπίτι μας και πρέπει να το προστατεύσουμε, να το υπερασπιστούμε και να κάνουμε το 2-1 στη σειρά. Θέλουμε τον κόσμο να γεμίσει κάθε γωνιά του γηπέδου και να μας βοηθήσει με τη φωνή του να πάρουμε και πάλι το προβάδισμα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button