ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Να προσέξουμε τις λεπτομέρειες»

Στους τομείς, όπου θα πρέπει ο Ολυμπιακός να φανεί συγκεντρωμένος αναφέρθηκε ο Μεχντί Καρσελά κατά την αναχώρηση των πρωταθλητών Ελλάδας.

 

Ο Ολυμπιακός αναχώρησε το απόγευμα της Δευτέρας (20/11) με προορισμό την Πορτογαλία για τις ανάγκες της κομβικής αναμέτρησης με την Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, με τους παίκτες του να παρουσιάζονται αρκετά μετρημένοι, αλλά παράλληλα κι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για νίκη.

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του Μεχντί Καρσελά, ο οποίος εστίασε στην ανάγκη ο ίδιος και οι συμπαίκτες του να προσέξουν τις λεπτομέρειες κι επομένως οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να είναι πάρα πολύ προσεκτικοί σε αυτό το κομμάτι.

«Θα πρέπει να είμαστε όσο καλύτεροι γίνεται. Να τα δώσουμε όλα, βγάζοντας τον καλύτερό μας εαυτό και να φέρουμε το παιχνίδι στα μέτρα μας. Αν το καταφέρουμε αυτό είμαστε αισιόδοξοι ότι θα πάρουμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα στην Λισαβόνα. Στο Champions League έχει πολύ μεγάλη σημασία να πάρεις σωστές θέσεις, να τις αξιοποιήσεις καλά και να αγωνιστείς σωστά όπως και να αγωνίζεται ο αντίπαλός σου. Θα πρέπει να προσέξουμε τις λεπτομέρειες γιατί σε αυτή τη διοργάνωση κρίνονται πολλά από αυτές. Φυσικά, θα πρέπει να παίξουμε καλά και στην επίθεση , γιατί είναι απαραίτητο και να σκοράρουμε».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button