ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Να πούμε ότι είμαστε εδώ!»

Το στίγμα του για τη πολύ σημαντική αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα άφησε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Τάκης Λεμονής.

Την άποψη ότι ο Ολυμπιακός θα εξαντλήσει τις πιθανότητες που του αναλογούν για ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην Μπαρτσελόνα, εξέφρασε ο Τάκης Λεμονής.

Ο τεχνικός των πρωταθλητών Ελλάδας στο πλαίσιο της καθιερωμένης συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε έσπευσε να αναδείξει το κλίμα που έχει καλλιεργηθεί στον Θρύλο λίγες ώρες πριν από την σπουδαία αμάχη με την «Μπάρτσα»

«Τα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ πρέπει να είναι όπως με την Γιουβε. Δεν μπορούμε να χρησιμοποιούμε  το ίδιο στυλ στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Έχουμε κάποια πράγματα που μπορούμε να κάνουμε καλύτερα αλλά οδηγός είναι αυτό το παιχνίδι»

Τι μπορεί να κερδίσει ο Ολυμπιακός ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα.

«Εχουμε λίγες ελπίδες αλλά έχουμε έρθει α τις εξαντλήσουμε. Υπάρχουν και ψυχολογικά κέρδη με μία καλή εμφάνιση η συνέχεια θα είναι πολύ καλή για εμάς. Εχουμε μία ομάδα που θα προσπαθήσει να μπει στο γήπεδο και να πει ότι είμαστε εδώ. Αυτό θπελω να δω από την ομάδα μου»

Εχετε κάνει μεγάλα παιχνίδι ως προπονητής του Ολυμπιακού

«Σε αυτή την δουλειά πάντα ονειρεύεσαι. Πάντα θες νίκες και αποτελέσματα Η παρουσία μου ίοτι  ήταν καλή δεν σημαίνει κάτι για αύριο. Νιώθω ‘ότι θέλουμε να μπούμε και να προσπαθήσουμε να δείξουμε ότι είναι πάρα πολύ καλή ομάδα ξέρουμε την δυσκολία να κερδίσει την Μπάρτσα. Θα μπούμε στο γήπεδο και θα κάνουμε αυτά που μπορούμε

Έχουμε γνωριστεί και θεωρώ ότι το στυλ που έπαιξε στον Ολυμπιακό ταιριάζει με την φιλοσοφία και τον κόσμο αγαπητός από όλο τον κόσμο άξιζε να αναλάνβει την Μπαρτσελόνα. Τίτλοι και επιτυχίες κρίνουν, έχει το υπόβαθρο να φέρει τίτλους καλή συνέχεια εκτός από τον αυριανό αγώνα

Ειχα διαβάσει μία δήλωση ότι η μόνη λύση για τον Μέσι είναι να τον κλειδώσεις στα αποδυτήρια θαπροσπαθήσουμε να τον περιορίσουμε όσο μπορούμε αλλά η Μπάρτσα έχει μεγάλους παίκτες»

 

Για τον Χοσέ Σεγκούρα απάντησε:

«Εχουμε πάρα πολύ καλή σχέση βοήθησε αρκετά τον Ολυμπιακό είναι σε σημαντικό πόσο στην Μπάρτσα και θέλω του ευχηθώ τα καλύτερα»

Σχετικά Άρθρα

Back to top button