ΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Να περάσει ο επόμενος

Από την στιγμή που πήρε μπροστά τίποτα δεν φαίνεται να είναι ικανό να τον σταματήσει. Ο Ολυμπιακός κάνοντας επίδειξη δύναμης μέσα στην έδρα του και με φοβερούς Γενηδουνιά και Γούνα επικράτησε της Γιατράν Σπλίτ με 13-7   και συνέχισε την πολύ καλή πορεία του στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι ερυθρόλευκοι με αυτή την νίκη, διατήρησαν αήττητοι την έδρα τους και πλέον ετοιμάζονται να τα δώσουν όλα για όλα στις δυο αναμετρήσεις απέναντι στην παντοδύναμη Γιουγκ του Αλέξανδρου Παπαναστασίου.

Ο Ολυμπιακός μπήκε πολύ δυνατά στην αναμέτρηση και κατάφερε να προηγηθεί με 3-0 χάρη σε τέρματα των Γενηδουνιά, Μπούσλιε και Γούνα όμως οι Κροάτες απάντησαν άμεσα με τους Μπούτιτς και Κράπιτς (3-2). Εν συνεχεία οι «ερυθρόλευκοι» ανέβασαν τη διαφορά στα δύο τέρματα (5-3) με τους Γενηδουνιά και Γούνα να βρίσκουν εύκολα δίχτυα .

Στην συνέχεια οι ερυθρόλευκοι παρέμειναν απόλυτοι κυρίαρχοι στο παιχνίδι ο Γούνας ανέβασε την διαφορά στα τρία τέρματα κάνοντας το 6-3. Η Γιατράν όμως δεν τα παράτησε βρήκε τις λύσεις εκμεταλλεύτηκε τα λάθη του Ολυμπιακού και με τους τους Ζόβιτς και Μπούτιτς μείωσε στο σκορ πριν ο Φουντούλης κάνει το 7-5 που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Πειραιώτες μπήκαν το ίδιο δυνατά και με τους Γούνα και Γενηδουνιά προηγήθηκε με 10-5, τρία περίπου λεπτά πριν το τέλος του τρίτου οκταλέπτου. Οι φιλοξενούμενοι με τον Πάουερ μείωσαν σε 10-6 που ήταν και το σκορ της τρίτης περιόδου. Ενάμιση λεπτό μάλιστα πριν το τέλος του τρίτου οκταλέπτου αποβλήθηκαν με αντικατάσταση οι Σέτκα και Φουντούλης.

Στην τελευταία περίοδο αν και ο Ολυμπιακός είχε κλειδώσει την νίκη συνέχισε το ίδιο δυνατά και με τους
Γούνα, Αργυρόπουλο και Δερβίση προηγήθηκε με 13-6, δύο περίπου λεπτά πριν το φινάλε για να διαμορφώσει ο Πόποβιτς 11 δεύτερα πριν το τέλος το τελικό 13-7.

Ολυμπιακός – Γιαντράν Σπλιτ 13-7 (5-2, 2-2, 3-1, 3-1)

Ολυμπιακός (Θοδωρής Βλάχος): Πάβιτς, Μυλωνάκης, Σκουμπάκης, Γενηδουνιάς 4, Φουντούλης 1, Κάκαρης, Δερβίσης 1, Μπούσλιε 1, Μουρίκης, Γούνας 5, Αργυρόπουλος – Κανακάκης 1, Ομπράντοβιτς, Γαλανόπουλος

Γιαντράν Σπλιτ (Ιβάν Άσιτς): Άνιτς, Ζόβιτς 2, Κράπιτς 1, Μπούτιτς 2, Πιέκοβιτς, Πάουερ 1, Πόποβιτς 1, Βίσκοβιτς, Μιλάρντοβιτς, Σέτκα, Πόντρουκ

Φοβερός και τρομερός για ακόμα ένα παιχνίδι ο Αλέξανδρος Γούνας με πέντε γκολ αλλά και ο Ντίνος Γενηδουνιάς που πρόσθεσε άλλα τέσσερα και χωρίς δυσκολία οδήγησε την ομάδα στην νίκη
Τα οχτάλεπτα: 5-3 2-2 3-1
Ολυμπιακός: Μυλωνάκης Σκουμπάκης Γενηδουνιάς 4 Φουντούλης 1 Κάκαρης Δερβίσης 1 Μπούσλιε 1 Μουρίκης Γούνας 5 Αργυρόπουλος 1 Ομπράντοβιτς
Γιατράν: Άνιτς, Ζόβιτς 2 Κράπιτς 1 Μπούτιτς 2 Πιέκοβιτς Πάουερ 1 Πόποβιτς 1 Βίσκοβιτς Μιλάρντοβιτς Σέτκα
Πόντρουκ

Σχετικά Άρθρα

Back to top button