ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Να παίξουμε ένα επίπεδο παραπάνω!»

Στον μεγάλο φετινό στόχο της ομάδας μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού εστίασε η προπονήτρια των νταμπλούχων Ελένη Καπογιάννη.

Αποφασισμένη να μπει με το «δεξί» στις φετινές επίσημες αγωνιστικές της υποχρεώσεις ξεκινάει η νταμπλούχος ομάδα μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού τον φετινό της αγωνιστικό της Γολγοθά αντιμετωπίζοντας στην Λευκάδα την τοπική Νίκη.

Η προπονήτρια των «ερυθρόλευκων» Ελένη Καπογιάνη στάθηκε στην ανάγκη οι παίκτριες της να παρουσιαστούν σοβαρές και πειθαρχημένες ώστε να φτάσουν στην πρώτη νίκη της νέας σεζόν, αλλά παράλληλα εστίασε και στην ανάγκη ο Ολυμπιακός να αποδώσει ένα επίπεδο παραπάνω:«Είναι η πρώτη επίσημη υποχρέωση της ομάδας για το Κύπελλο Ελλάδας στη Λευκάδα.

Εμείς θέλουμε να ξεκινήσουμε με το καινούργιο μας πρόσωπο και να παίξουμε ένα επίπεδο παραπάνω μπασκετικά. Είναι αρχή της σεζόν όμως ξεκινάμε με πολύ θετική ψυχολογία και πάμε εκεί να κάνουμε την πρώτη μας νίκη απέναντι σε ένα αντίπαλο που έχει δείξει ότι άξια έμεινε στην κατηγορία. Ήταν πέρυσι στο Final-4 του Κυπέλλου. Έχει αποδείξει ότι έχει πολύ δυνατή έδρα και επίσης έχει αποδείξει ότι έχει και συνέχεια στο χώρο, άρα πρέπει να είμαστε πάρα πολύ σοβαροί και να ξεκινήσουμε με το δεξί.»

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button