ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Να παίζουν όλοι σαν κι εσένα”

Μετά το τέλος του αγώνα με τον Ατρόμητο, στο πλαίσιο του οποίου γνώρισε την ήττα με 1-0, ο Σάββας Θεοδωρίδης εμφανίστηκε ιδιαίτερα ενοχλημένος με την εμφάνιση της ομάδας και ξεκαθάρισε με ηχηρό μήνυμα πως όποιος δεν ματώνει για την φανέλα θα έχει δυσοίωνο μέλλον στον Ολυμπιακό.

Έτσι, ο Α’ Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός ξεκίνησε τον κύκλο επαφών με τους ποδοσφαιριστές προκειμένου να τους δώσει να καταλάβουν τι εστί Ολυμπιακός και να τους διαμηνύσει πως πρέπει να αλλάξουν εικόνα για να μην έχουν πρόβλημα στην συνέχεια των υποχρεώσεών τους.

Ως εκπρόσωπος της διοίκησης είχε τετ-α-τετ με τον Αλέξι Ρομαό, ο οποίος γνώρισε την αποθέωση από τον Σάββα Θεοδωρίδη, ενώ στην συνέχεια τους ξεκαθάρισε πως από εδώ και μπρος πρέπει να αλλάξουν όλοι μυαλά και να κερδίζουν όλους τους αγώνες.

Χαρακτηριστικά μερικά από τα λόγια του Σάββα Θεοδωρίδη:

«Εγώ θέλω άνδρες μέσα στην ομάδα. Θέλω όλοι να παίζουν σαν κι εσένα. Να φοράνε τη φανέλα και να πεθαίνουν μέσα στο γήπεδο. Εγώ παίρνω το μέρος σας και σκίζομαι για σας, αλλά κι εσείς πρέπει να κάνετε τη δουλειά σας. Να το βάλετε καλά στο μυαλό σας ότι το πρωτάθλημα δεν θα το πάρουμε πιστεύοντας ότι τα παιχνίδια θα τα κερδίζουμε απλά επειδή είμαστε Ολυμπιακός. Με τέτοια νοοτροπία μπορεί να χάσουμε κι από τη χειρότερη ομάδα. Τους είδατε και τους αντιπάλους μας ποιοι είναι. Με το που πάνε να ξεφύγουν, χάνουν».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button