ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Να παίζουμε με την ίδια φιλοσοφία»

Την απόλυτη ικανοποίησή του για τον τρόπο με τον οποίο προσέγγισαν οι παίκτες του την αναμέτρηση με τον Ηρακλή, εξέφρασε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Πάουλο Μπέντο.

 

Κάθε λόγο να αισθάνεται ευχαριατημένος από τη συνολική εικόνα τνω παικτών του και την ευρεία νίκη του Ολυμπιακού με 3-0, είχε ο Πάουλο Μπέντο

Ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε ότι οι ποδοσφαιριστές του επέδειξαν τρομερή όρεξη και ότι ζητάει από αυτούς να αντιμετωπίζουν με την ίδια σοβαρότητα και φιλοσοφία όλα τα παιχνίδια:

«Είναι αλήθεια ο στόχος μας σε κάθε παιχνίδι είναι να σκοράρουμε πρώτοι. Κάποιες φορές αυτό αργεί να γίνει, καθώς παίζουμε απέναντι σε κλειστές άμυνες που παίζουν όλη την ώρα πίσω από την μπάλα. Στο πρώτο μέρος δείξαμε όρεξη, ήμασταν δυναμικοί και επιθετικοί. Στο 2ο ημίχρονο ξεκινήσαμε επίσης με πολύ όρεξη. Από το 3ο γκολ και μετά όμως δείξαμε λιγότερη όρεξη όταν είχαμε την μπάλα. Αυτό το εκμεταλλεύτηκε ο αντίπαλος, δηλαδή την πτώση της δικής μας απόδοσης, κάτι που δεν έπρεπε να γίνει. Θα πρέπει να παίζουμε με την ίδια φιλοσοφία, την ίδια σκέψη ανεξάρτητα ποιο είναι το σκορ του ματς και είναι κάτι το οποίο πρέπει και μπορούμε να διορθώσουμε στη συνέχεια».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button