ΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Να πάρει την πρόκριση στον τελικό

Πρεμιέρα σε ένα ακόμα Final -4 με τον Ολυμπιακό που αντιμετωπίζει   την Γλυφάδα    στον 2ο ημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδας (20:00)  που θα διεξαχθεί στο Καρπενήσι.

Στόχος των Πειραιωτών είναι η πρόκριση στον τελικό του Σαββάτου (19/01, 14:00), όπου θα αντιμετωπίσουν το νικητή του ζευγαριού ΓΣ Περιστερίου-ΝΟ Βουλιαγμένης, και εν συνεχεία η κατάκτηση του 20ού Κυπέλλου της ιστορίας τους.

Ο Γιώργος Δερβίσης δεν ακολούθησε την υπόλοιπη αποστολή λόγω ενός προβλήματος υγείας αλλά αναμένεται να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή την Παρασκευή.

Αναλυτικά την αποστολή των Πειραιωτών που αναχώρησε από το «Γ. Καραϊσκάκης» αποτελούν οι: Γιόζιπ Πάβιτς, Μανώλης Μυλωνάκης, Δημήτρης Σκουμπάκης, Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς, Γιάννης Φουντούλης, Δημήτρης Νικολαϊδης, Κώστας Κάκαρης, Αλέξανδρος Γούνας, Στέλιος Αργυρόπουλος, Κώστας Μουρίκης, Πάουλο Ομπράντοβιτς, Άντρο Μπούσλιε, Στέφανος Γαλανόπουλος, Αριστείδης Χαλυβόπουλος.

Το άλλο ζευγάρι των ημιτελικών είναι ανάμεσα στο Περιστέρι και τη Βουλιαγμένη. Ο προπονητής του Θρύλου, Θοδωρής Βλάχος, δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, υπολογίζοντας στις υπηρεσίες όλων των αθλητών του.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button