ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Να μονταριστούμε και να βρούμε ρυθμό»

Στη σπουδαιότητα που έχει αποκτήσει για τον Ολυμπιακό η διεξαγωγή του διεθνούς τουρνουά του Ηρακλείου αναφέρθηκε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

 

Με τον ιδανικότερο τρόπο ξεκίνησε ο Ολυμπιακός τις υποχρεώσεις του στο δεύτερο διεθνέ τουρνουά που διεξάγεται στο Ηράκλειο.

Οι «ερυθρόλευκοι» αποδίδοντας εξαιρετικά στο μεγαλύτερο διάστημα του ημιτελικού, επικράτησαν 70-56 του Ερυθρού Αστέρα κι έδειξα ότι βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο, παίρνοντας το εισιτήριο της πρόκρισης για τον τελικό της Κυριακής, όπου και θα αντιμετωπίσουν την Μακάμπι

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου, στάθηκε στον βοηθητικό χαρακτήρα, που θα έχει για τους Πειραιώτες η παρουσία τους σ’ αυτό το τουρνουά, στην προσπάθειά τους να βρουν ρυθμό ενόψει των επίσημων υποχρεώσεών τους.

«Στο τουρνουά βλέπουμε ένα αρμονικό πάντρεμα όλων των φορέων, ώστε να υπάρχει μια διοργάνωση υψηλού επιπέδου που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από άλλα τουρνουά της Ευρώπης, στα οποία έχουμε συμμετάσχει. Στο αγωνιστικό κομμάτι, βρισκόμαστε στο τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας και είμαστε εδώ για να δεθεί η ομάδα απέναντι σε αντιπάλους υψηλού επιπέδου, που θα μας βοηθήσουν να μονταριστούμε και να βρούμε ρυθμό για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων. Εύχομαι το τουρνουά να γίνει θεσμός και είναι μια καλή ευκαιρία για τον κόσμο να δει παιχνίδια επιπέδου Ευρωλίγκας».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button