ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Να κατακτήσω πολλούς τίτλους με τον Ολυμπιακό!»

Τον ενθουσιασμό του από την μεταγραφή του τον Ολυμπιακό εξέφρασε ο Ιγκόρ Σίλβα, φανερώνοντας την επιθυμία να κατακτήσει πολλές κούπες.

Το μεταγραφικό του σάρωμα συνέχισε ακάθεκτος ο Ολυμπιακός φέρνοντας στο λιμάνι των τίλτων τον Ιγκόρ Σίλβα.

Λίγη ώρα μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής ο Βραζιλιάνος μπακ χαφ εξέφρασε τον θαυμασμό το για την νέα του ομάδα

Στις πρώτες του δηλώσεις στο Olympiacos TV, μετά την υπογραφή του συμβολαίου του τόνισε:

Καλώς ήρθες στην ομάδα μας, τι σκέφτεσαι για την μεταγραφή σου; Ποιές είναι οι πρώτες εικόνες που έχεις από τον Ολυμπιακό και ποιοί οι στόχοι σου;

«Μου αρέσει που βρίσκομαι εδώ, σ’ αυτή την μεγάλη ομάδα, την καλύτερη της Ελλάδας. Όλοι οι ποδοσφαιριστές θέλουν να βρίσκονται εδώ. Θα τα δώσω όλα κάθε μέρα στην προπόνηση, όπως όλοι μας. Θα προσπαθήσω να δείξω το ταλέντο μου και να παίξουμε ωραίο ποδόσφαιρο για τους φιλάθλους μας. Ελπίζω να κατακτήσω πολλούς τίτλους με τον Ολυμπιακό, είναι αυτό που όλοι επιθυμούμε. Είμαι πολύ ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ, είναι από τις καλύτερες μέρες της ζωής μου».

Θέλεις να στείλεις κάποιο μήνυμα στον κόσμο του Ολυμπιακού;

«Θέλω να πω στον κόσμο του Ολυμπιακού ότι είμαι πολύ ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ. Θα προσπαθήσω να τα δώσω όλα, γιατί όλοι θέλουμε να είμαστε πρωταθλητές».

Ποιος είναι ο Ιγκόρ Σίλβα

Ο Ιγκόρ Σίλβα γεννήθηκε στις 21 Αυγούστου του 1996 στο Rio de Janeiro της Βραζιλίας. Ξεκίνησε την καριέρα του από την ομάδα της πατρίδας του Comercial-SP, όπου και τον ανακάλυψε ο Αστέρας Τρίπολης και τον έφερε στην Ελλάδα το 2015. Ο Βραζιλιάνος δεξιός οπισθοφύλακας έχει 34 συμμετοχές με τους Αρκάδες, με τις 27 να είναι στην Super League, σημειώνοντας μάλιστα και ένα γκολ και έχοντας 2 ασίστ.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button