ΜΠΑΣΚΕΤ

«Να κάνουμε αυτό που πρέπει!»

Στις ιδιαιτερότητες που κρύβει για τον Ολυμπιακό η εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα, αναφέρθηκε ο Τζαμέλ ΜακΛίν κατά την αναχώρηση της «ερυθρόλευκης» αποστολής.

 

Τη δυναμική του επανεμφάνιση στα παρκέ θα πραγματοποιήσει ο Τζαμέλ ΜακΛιν απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα

Ο Αμερικανός σέντερ του Ολυμπιακού ξεπέρασε πλήρως τον τραυαμτιμσό του στην μέση και ετοιμάζεται να ηγηθεί της προσπάθειας των συμπαικτών του για νίκη

Στις δηλώσεις που παραχώρησε, υποστήριξε ότι χρειάζεται απόλυτη συγκέντρωση από τον ίδιο αι τους συμπάικτες του, ώστε ο Θρύλος να αποδράσει με το «διπλό» από το Βελιγράδι

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τζαμέλ ΜακΛιν:

Για την κρίσιμη αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα:

«Είμαστε έτοιμοι, πιστεύω πως προπονηθήκαμε καλά και είμαστε συγκεντρωμένοι για το δύσκολο παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας απέναντι σε μια καλή ομάδα και μια δυνατή έδρα. Ο Ερυθρός Αστέρας παίζει καλά, πολύ σκληρά και είναι πραγματικά μια ομάδα με πολύ ταλέντο. Ειδικά όταν παίζουν στην έδρα τους γίνονται ακόμη καλύτεροι και ανεβάζουν το ρυθμό. Χρειάζεται συγκέντρωση στην άμυνα και να «σπρώξουμε» την μπάλα στην επίθεση για να σπάσουμε το ρυθμό τους».

Για το γεγονός ότι στο Βελιγράδι θα διεξαχθεί το επερχόμενο Final 4 και αν αυτό αποτελεί έξτρα κίνητρο:

«Όλοι στην αρχή της χρονιάς θέλουν να φτάσουν ως εκεί. Στο τέρμα, στο Final Four. Αλλά πρέπει να συνεχίσουμε με ένα παιχνίδι τη φορά. Δεν μπορούμε να κοιτάμε πιο μπροστά. Αν το κάνουμε αυτό θα είναι μεγάλο λάθος. Για εμάς υπάρχει μόνο ο αγώνας με τον Ερυθρό Αστέρα. Να κάνουμε αυτό που πρέπει αύριο και τα υπόλοιπα θα έρθουν στην ώρα τους».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button