ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Να ζήσω μεγάλες στιγμές!»

Ανυπόμονος να οδηγήσει τον Ολυμπιακό σε σπουδαίες νικες και τίτλους, δήλωσε ο Μπράιαν Ρόμπερτς.

 

 

Ένα δείγμα της ποιότητάς του, αλλά και της πλούσιας εμπιερίας του από αγώνες σπουδαίας κρισιμότητας παρουσίασε ο Μπράιαν Ρόμπερτς στο νικηφόρο φιλικό του Ολυμπιακού απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα.

Ο νεοφερμένος Αμερικανός γκαρντ λίγη ώρα μετά το τέος του ημιτελικού του διεθνούς τουρνουά που διοργανώνεται στα «Δύο Αοράκια» τόνισε ότι νιώθει πολύ όμορφα, που αγωνίζεται στον Ολυμπιακό, με τη φανέλα του οποίου φιλοδοξεί να ζήσει πολύ μεγάλες στιγμές

«Είχα έναν τραυματισμό, αλλά είμαι πίσω. Αισθάνομαι πολύ ωραία που βρίσκομαι πίσω στην Ευρώπη και στον Ολυμπιακό. Ελπίζω πως θα μπορέσω να προσφέρω στη νέα μου ομάδα, με την οποία θέλω να ζήσω μεγάλες στιγμές. Μου έχουν λείψει πολύ τα παιχνίδια της Ευρώπης, καθώς είναι πολύ ανταγωνιστικά. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνίζομαι στον Ολυμπιακό και που σήμερα ήμουν βασικός. Εχουμε πολύ καλή ομάδα με παίκτες με προσωπικότητα, έχουμε πολύ καλό ρόστερ και ελπίζω να παίζω και να βοηθάω την ομάδα μου να πετυχαίνει νίκες, καθώς πιστεύω ότι έχω τη δυνατότητα να ανεβάσω τον ρυθμό του αγώνα και να βοηθήσω την ομάδα μου».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button