ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΚώστας ΠαλαιολόγοςΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Να ευχαριστήσουμε τον κόσμο!»

Το σύνθημα για πρόκριση στον τελικό του League Cup  απέναντι στον Παναθηναϊκό έδωσε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Σλόμπονταν Μπόσκαν.

 

Το έναυσμα για πρόκριση στον τελικό του League Cup  σε βάρος του Παναθηναϊκού έδωσε ο Σλόμπονταν Μπόσκαν.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού γνωρίζει πολύ καλά τις ιδιαιτερότητες που κρύβουν τέτοιου είδους νοκ άουτ παιχνίδια και φρόντισε στις δηλώσεις του να τονίσει την σημασία της αναμέτρησης:

«Αντιμετωπίζουμε για δεύτερη φορά φέτος τον Παναθηναϊκό και πάλι στην έδρα μας αλλά τώρα θα παίξουμε ένα ημιτελικό. Ο στόχος μας δεν μπορεί να είναι άλλος από την πρόκριση στον τελικό όπου θα διεκδικήσουμε τον πρώτο, χρονικά τίτλο της χρονιάς.  Το παιχνίδι αυτό αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για  εμάς για να αντιδράσουμε και να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που θα έρθει να μας υποστηρίξει. Περιμένουμε την βοήθεια των οπαδών μας οι οποίοι πάντα μας ενισχύουν με την παρουσία τους».

 

Κόστα: «Με πολύ πάθος!»

Από την πλευρά του ο Άθος Κόστα τόνισε: «Την Τρίτη πρέπει να αγωνιστούμε με πολλή δύναμη, πολύ πάθος και είμαστε συγκεντρωμένοι από την αρχή ως το τέλος. Έχουμε δουλέψει πολύ για αυτή την πρόκληση και θέλουμε να κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό, στη συνέχεια τον ΠΑΟΚ ή τον Ηρακλή και να κατακτήσουμε αυτό το τρόπαιο».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button