ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟ

«Να επιβάλουμε τον ρυθμό μας»

Στους τομείς που θα οδηγήσουν τον Ολυμπιακό στην νίκη επί του Αννόβερο αναφέρθηκε ο Θοδωρής Βλάχος.

Πανέτοιμος είναι ο Ολυμπιακός να μπει με το «δεξί» στο 2018 στις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις και να φτάσει στην νίκη απέναντι το Αννόβερο, που θα του επιτρέψει να εδραιωθεί στην κορυφή του Α’ Ομίλου του Champions League.

Ο τεχνικός Θοδωρής Βλάχος στις δηλώσεις που παραχώρησε, στάθηκε στη ανάγκη οι παίκτες του να επιβάλουν τον δικό τους νόμο στην πισίνα του «Παπαστράτειου»

«Το παιχνίδι με το Αννόβερο είναι το πρώτο ευρωπαϊκό στην έδρα μας για το 2018 και θέλουμε να ξεκινήσουμε τις υποχρεώσεις μας με επιτυχία. Θέλουμε να επιβάλουμε τον ρυθμό μας στο παιχνίδι και να πιέσουμε τον αντίπαλο μας. Αν και φτάνουμε στα μισά των παιχνιδιών του Ομίλου, όλες οι ομάδες είμαστε βαθμολογικά κοντά και κάθε παιχνίδι κερδισμένο είναι ένα βήμα πιο κοντά στη Γένοβα».

Ομπράντοβιτς: «Με τον κόσμο μας για την νίκη»

Από την πλευρά του ο Πάουλο Ομπράντοβιτς δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Το Αννόβερο είναι μια καλή ομάδα και πρέπει να είμαστε σοβαροί. Ωστόσο παίζουμε στην έδρα μας και είμαστε το φαβορί για τη νίκη. Σεβόμαστε τον αντίπαλο αλλά πρέπει να κερδίσουμε γιατί αν θέλουμε να τερματίσουμε πρώτοι στον όμιλο, οφείλουμε να πάρουμε όλα τα παιχνίδια στην έδρα μας. Περιμένουμε τον κόσμο μας στο Παπαστράτειο το Σάββατο για να πανηγυρίσουμε μαζί μια σημαντική νίκη για την πορεία μας στο Champions League».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button