ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Να εξαντληθούν τα όρια αυστηρότητας”

anakoinosi_redΟ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση αναφορικά με την υπόθεση της επίθεσης που δέχτηκε το μέλος της ΚΕΔ,κος Τσαχειλίδης ,τονίζοντας πως η Κυβέρνηση θα πρέπει να εξαντλήσει τα όρια της αυστηρότητας και πως οι “Ερυθρόλευκοι” είναι οι πρώτοι που θέλουν να καθαρίσει το ποδόσφαιρο από τις “βδέλλες που πίνουν διαχρονικά το αίμα του”, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά:

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός καταδικάζει απερίφραστα την επίθεση κατά του μέλους της ΚΕΔ, κ. Τσαχειλίδη.

Δυστυχώς τον τελευταίο καιρό, το ποδόσφαιρο υποφέρει από αντίστοιχα περιστατικά, που ξεκινούν από απειλές και ξυλοδαρμούς (και στο παρελθόν στον ίδιο τον κ. Τσαχειλίδη και σε πολλούς άλλους) και έχουν φτάσει μέχρι και σε απόπειρες ανθρωποκτονίας, όπως συνέβη στις περιπτώσεις Ζωγράφου και Λίβα.

Η κυβέρνηση πρέπει να εξαντλήσει τα περιθώρια της αυστηρότητας, απέναντι σε αυτούς που θέλουν να βάλουν το ποδόσφαιρο στη δική τους καθημερινότητα, η οποία είναι συνδεδεμένη με τον υπόκοσμο.

Ο Ολυμπιακός, ως κορυφαία ομάδα στην Ελλάδα και ως ο πραγματικός πρέσβης του ελληνικού ποδοσφαίρου στην Ευρώπη, είναι ο πρώτος που θέλει να καθαρίσει το ποδόσφαιρο απο τις βδέλες, που πίνουν διαχρονικά το αίμα του.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button