ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Να είμαστε συγκεντρωμένοι»

Αυξημένη επαγρύπνηση απέναντι στην Ζαλγκίρις Κάουνας συνιστά ο προπονητής του Ολυμπιακού Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Στους τομείς, που θα ανοίξουν διάπλατα τον δρόμο στον Ολυμπιακό να φτάσει σ’ ένα νέο θρίαμβο κόντρα στην Ζαλγκίρις Κάουνας, αναφέρθηκε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Ο τεχνικός των πρωταθλητών Ελλάδας στο πλαίσιο της καθιερωμένης συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε για τις ανάγκες της αυριανής αναμέτρησης, κόντρα στους λιθουανούς κατέστησε σαφές ότι οι παίκτες του θα πρέπει να επιβάλλουν το δικό τους ρυθμό, ώστε να φτάσουνς την νίκη. Παράλληλα, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο ευαίσθητο «κομμάτι»  των τραυματιών

Συγκεκριμένα ο κόουτς του Θρύλου μίλησε για:

– Την αναμέτρηση με την Ζαλγκίρις Κάουνας:

«Παίζουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Ένα ματς στο οποίο πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι. Είναι μαχητική ομάδα η Ζάλγκιρις, παλεύει όλα τα ματς. Έχει τρεις σερί νίκες και έχει καλό μομέντουμ. Είναι αρκετά σκληρή ομάδα, επιτίθεται με πολλούς τρόπους. Πρέπει να τους εξουδετερώσουμε και να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας. Είναι κρίσιμο ματς, θέλουμε την στήριξη του κόσμου. Θέλουμε να γεμίσει το ΣΕΦ. Πλησιάζουμε στο τέλος. Κάθε παιχνίδι εντός έδρας είναι πιο σημαντικό από το προηγούμενο”.

Τί τον φοβίζει πιο πολύ:

«Δεν είναι μόνο ο ρυθμός. Έχουν καλό τρανζίσιον παιχνίδι και έρλι όφενς στις επιθέσεις τους. Κάνουν επιθέσεις πικ-εν-ρολ, τερν άουτ, παίζουν στο low-post, παίζουν από μέσα προς τα έξω, έχουν ποικιλία στο πως σκοράρουν. Πρέπει να βρούμε τρόπο να αμυνθούμε και να τους εξουδετερώσουμε. Δεν φοβόμαστε, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να κάνουμε αυτό που πρέπει όπως κάθε φορά».

– Για τους τραυματίες:

«Ο Σπανούλης έχει ήδη μπει στην ομάδα και θα αγωνιστεί κανονικά στο παιχνίδι. Έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε στον προσαγωγό. Ο Παπαπέτρου δεν έχει μπει με την ομάδα καθόλου, δεν έχει προπονηθεί τις τελευταίες μέρες με την ομάδα. Είναι αμφίβολος έως δύσκολο να παίξει. Ο Γιανγκ κάνει θεραπείες στο πόδι του, θα χρειαστεί ένα μικρό χρονικό διάστημα για να επανέλθει».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button