ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΜΠΑΣΚΕΤ

«Να είμαστε σοβαροί»

Στην ανάγκη οι παίκτριές της να αντιμετωπίσουν με την δέουσα συγκέντρωση την αναμέτρηση με τον Φάρο αναφέρθηκε η προπονήτρια του Ολυμπιακού Ελένη Καπογιάννη.

 

Μετά την οριστικοποίηση της σπουδαίας πρόκρισης στην επόμενη φάση του Eurocup, απόρροια του θριαμβευτικού 68-45 επί της Μπεσίκτας η νταπλούχος ομάδα μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού επιστρέφει στις εγχώριες διοργανώσεις, αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας τον Φάρο Κερατσινίου το μεσημέρι της Κυριακής (26/11-14:00)

Η προπονήτρια των «ερυθρόλευκων» στάθηκε στην ανάγκη οι παίκτριές της να φανούν απόλυτα συγκεντωμένες, ώστε να διευρύνουν το νικηφόρο τους σερί στην Α1

«Ο Φάρος, ο Πανιώνιος και εννοείται ο Ολυμπιακός είναι οι τρεις αήττητες ομάδες του πρωταθλήματος. Οπότε είναι ένα ντέρμπι μεταξύ πρωτοπόρων. Ο Φάρος παίζει καλά, έχει καλές αθλήτριες και μία πολύ σοβαρή ομάδα. Παίζει τώρα στην έδρα του και πρέπει να είμαστε πολύ σοβαροί για να πάμε να κερδίσουμε και αυτό το παιχνίδι. Θεωρώ πως η ομάδα μας είναι πάρα πολύ έτοιμη για να πάρει ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα».

Αναφορικά με το εάν αυτό το παιχνίδι είναι και μία πρόβα για εκείνο με τη Ρίγα στο Eurocup, η κόουτς των νταμπλούχων Ελλάδος τόνισε τα εξής: «Φυσικά είναι. Κανένα ματς δεν είναι χωρίς ουσία. Πρέπει ο Ολυμπιακός να έχει καλό ρυθμό ανεξάρτητα το ποιος είναι ο αντίπαλος. Τώρα είναι ο Φάρος για την Ελλάδα, στη συνέχεια θα είναι με τη Ρίγα για την Ευρώπη. Για μας η σοβαρότητα είναι η ίδια».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button