ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΧΑΝΤΜΠΟΛ

«Να είμαστε λίγο πιο συγκεντρωμένοι»


Στους τομείς που θα οδηγήσουν τον Ολυμπιακό στους τελικούς, αναφέρθηκαν οι Γιώργος Ζαραβίνας και Κώστας Τσιλιμπάρης.

Το 1-0 στην ημιτελική φάση των πλέι – οφ πέτυχε η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού σε βάρος του Δούκα δίχνοντας νοοτροπία νκητή.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Γιώργος Ζαραβίνας δήλωσε μετά το ματς στο osfp.gr τα εξής: «Είναι ξεκάθαρο ότι δεν ήμασταν καλοί, αλλά όχι λόγω της μεγάλης διακοπής. Δεν ήμασταν καλοί γιατί δεν ήμασταν αρκετά συγκεντρωμένοι σε αυτά που είπαμε. Θα έπρεπε να είμαστε λίγο πιο συγκεντρωμένοι και με περισσότερη ενέργεια και μετακινήσεις, ειδικά στα 7-6 των αντιπάλων ώστε να μπορέσουμε να βγάλουμε κάποιες έξτρα επιθέσεις. Ήμασταν και αρκετά άστοχοι μπροστά, παρόλα αυτά μετράει το 1-0 και θα ετοιμαστούμε για να πάμε την Τετάρτη στο Δαΐς για να τελειώσουμε τη σειρά».

Τσιλιμπάρης: «Όλα ξεκινούν από την άμυνα»

Από την πλευρά του ο Κώστας Τσιλιμπάρης δήλωσε μετά το ματς στο osfp.gr τα εξής: «Είχαμε μια πολύ κακή απόδοση όσον αφορά την εκτελεστικότητα μας στο παιχνίδι. Ήμασταν αρκετά άστοχοι καθ όλη τη διάρκεια του αγώνα και αυτό δημιούργησε μια νευρικότητα. Θεωρώ ότι αφού καταφέραμε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα σε μια τόσο κακή μέρα είμαστε σε καλό δρόμο. Εγώ έκανα τη δουλειά μου και όλα ξεκινούν από την άμυνα. Το παιχνίδι κρίθηκε στη σταθερότητα και την άμυνα μας. Δεχτήκαμε 20 γκολ και αυτό είναι πολύ καλή επίδοση για την άμυνα μας. Είναι δύσκολο κάποιος να μας κερδίσει όταν έχουμε δεχτεί μόνο είκοσι γκολ».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button