Uncategorized

«Να δώσουμε χαρά»

Dimitris+Agravanis

Στη σημασία που έχει για τον ίδιο και όλους τους αστέρες του ελληνικού μπακσετ να βρεθούν στη Σύρο για τις ανάγκες του AegeanBall Festival  αναφέρθηκε ο Δημήτρης Αγραβάνης.

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Βροντερό παρών αναμένεται να δώσει ο Δημήτρης Αγραβάνης στο AegeanBall Festival, το οποίο ανοίγει τις πύλες του στην Σύρο.

Ο με τον διεθνή φόργουορντ του Ολυμπιακού να δηλώνει ότι ξεκάθαρος στόχος όλων όσοι συμμετάσχουν, είναι να δώσουν χαρά στον κόσμο.

«Είναι η πρώτη φορά που γίνεται μια τόσο μεγάλη μπασκετική διοργάνωση στην ελληνική περιφέρεια. Είμαι σίγουρος πως ο κόσμος θα την αγκαλιάσει αμέσως και πως τα επόμενα χρόνια η ανταπόκριση θα είναι ακόμη μεγαλύτερη! Φυσικά και θα είμαι εκεί! Δεν θα μπορούσα να το αρνηθώ στον Γιώργο», είπε ο διεθνής σέντερ του Ολυμπιακού στο www.aegeanball.gr και πρόσθεσε:

«Είμαστε πολύ στεναχωρημένοι που δεν καταφέραμε να κάνουμε αυτό που έπρεπε και να ανταποκριθούμε στην πρόκληση με την Εθνική ομάδα. Ωστόσο, θα λειτουργήσει σαν φάρμακο αυτό το ταξίδι στη Σύρο. Θα περάσουμε κάποιες χαλαρές στιγμές με τους φίλους μας και την οικογένειά μας και θα προσπαθήσουμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο»

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button