ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

«Να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό»

Το στίγμα του για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, έδωσε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Φερνάντο Μπενίτεθ. 

Στην αξία που έχει αποκτήσει για τον Ολυμπιακό να διευρύνει το απόλυτα νικηφόρο του σερί στην κανονική διάρκεια απέναντι στον ΠΑΟΚ, αναφέρθηκε ο Φερνάντο Μπενίτεθ:

«Είμαστε έτοιμοι να παίξουμε με τον ΠΑΟΚ. Είναι ένα παιχνίδι της κανονικής διάρκειας της σεζόν αλλά πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να κερδίσουμε και να αυξήσουμε τη διαφορά μας από τον ΠΑΟΚ, ούτως ώστε να κατακτήσουμε και μαθηματικά, όσο πιο γρήγορα γίνεται την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Βρισκόμαστε σε καλό επίπεδο και θέλουμε να προσφέρουμε τη νίκη και ένα καλό παιχνίδι στους φιλάθλους μας».

Αλεξίεφ: «Είμαστε έτοιμοι»

Από την πλευρά του ο Τόντορ Αλεξίεφ δήλωσε τα εξής: «Είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Προετοιμαζόμαστε όλη τη σεζόν για παιχνίδια σαν και αυτό. Θα είναι ένα διαφορετικό ματς σε σχέση με αυτό του πρώτου γύρου, αφού ο αντίπαλός μας θα αγωνιστεί με καινούργιους παίκτες. Το πρόγραμμα δεν μας απασχολεί και δεν θα είναι πρόβλημα για εμάς γιατί προετοιμαζόμαστε για κάθε ματς όπως πρέπει. Πρώτα κοιτάμε το ματς με τον ΠΑΟΚ και μετά αυτό που ακολουθεί για το Challenge Cup».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button