ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

«Να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό»

Το στίγμα του για την πρώτης αγωνιστική υποχρέωση για το 2018 κόντρα στον Παναθηναϊκό έδωσε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Φερνάντο Μπενίτεθ.Απέναντι στον Παναθηναϊκό στο κλειστό του Μετς θα κάνει «ποδαρικό» στο νέο έτος η ομάδα βόλεϊ ανδρών του Ολυμπιακού.το απόγευμα της Τετάρτης (3/1-17:00)

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» Φερνάντο Μπενίτεθ στις δηλώσεις που παραχώρησε, κατέστησε σαφές ότι θα πρέπει οι παίκτες του να εμφανιστούν απολυτά προσηλωμένοι, ώστε να συνεχίσουν το νικηφόρο τους σερί στην φετινή Α1:

«Την Τετάρτη παίζουμε το πρώτο παιχνίδι μετά τη διακοπή στο μέσο της σεζόν. Το να επιστρέφεις φυσιολογικά στη διοργάνωση δεν είναι πάντα τόσο εύκολο για αυτό πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό στο γήπεδο. Είναι σημαντικό παιχνίδι για εμάς για να κερδίσουμε και να δώσουμε στους φιλάθλους μας την πρώτη χαρούμενη νίκη του 2018 κόντρα στον Παναθηναϊκό. Εύχομαι υγεία σε όλους για το νέο έτος. Τα υπόλοιπα πράγματα είναι απαραίτητο να τα ονειρευόμαστε να δουλεύουμε για αυτό και να τα καταφέρνουμε».

Πετρέας: «Να συνεχίσουμε το αήττητο»

Από την πλευρά του ο Γιώργος Πετρέας αρκέστηκε να τονίσει:

«Ο απολογισμός από το πρώτο διάστημα της ομάδας είναι άκρως θετικός. Υλοποιήσαμε τους στόχους και συνεχίζουμε. Τώρα έχουμε το πρώτο παιχνίδι της νέας χρονιάς, είναι κόντρα στον Παναθηναϊκό και όλοι γνωρίζουμε ότι λόγω ονόματος είναι ένα ντέρμπι, ανεξάρτητα από τη διαφορά των δυο ομάδων τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Εμείς αυτό που σκεφτόμαστε και θέλουμε είναι τους τρεις βαθμούς για να συνεχίσουμε το αήττητο στην Ελλάδα».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button