ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Να δείξει χαρακτήρα

Με ξεκάθαρο στόχο να βγάλει σφυγμό, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στην Μόσχα την πρωτοπόρο ΤΣΣΚΑ στο ντέρμπι κορυφής της 27ς αγωνιστικής της Ευρωλίγκα (19:00, NS2).

Το πιο απαιτητικό του παιχνίδι μέχρι το ..επόμενο δίνει απόψε στην Μόσχα ο Ολυμπιακός κόντρα στη ΤΣΣΚΑ (19:00, NS2)

Οι «ερυθρόλευκοι», οι οποίοι προέρχονται από την ήττα – σοκ από την Μπαρτσελόνα,καλούντια α βγάλουν .. σφυγμό, καρδιά και ψυχή στην … παγωμένη ρωσική πρωτεύουσα.

Ο Ολυμπιακός με ρεκόρ 18-8 στη φετινή Ευρωλίγκα θέλει να αποδείξει ότι η συνολική πορεία του μόνο τυψχαία δεν είανι ακι το κυριότερο αναζητεί μία θετική εμφάνιση.

Απέναντι στο συγκρότημα του Δημήτρη Ιτούδη, το οποίο στην έδρα του … σκοράρει από παντού, όπως μαρτυρούν οι 93 πόντοι μέσο όρο, που πετυχάινει, το ζητούμενο για τους Πειραιώτες, είναι να επιστρατεύσουν τη σκληρή τους άμυνα. Εκείνη, που τους έχει βγάλει ασπροπρόσωπους όλα αυτά τα χρόνια όπου πρωταγωνιστούν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωσης και τους έχει καταστήσει ως μία από τις πλέον σκληροτάχηλες ομάδες του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Θα ψάξει μέσα μέσα από την πιεστική του άμυνα να βρει ρυθμό, να βγάλει πάθος, ενέργεια και «σιδερένια» θέληση. Από αυτή, που αναδεικνύει κατ’ εξοχήν στα ντέρμπι της Ευρωλίγκα.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν θα υπολογίζει στις υπηρεσίες τόσο του τραυαμτία Κώστα Παπανικολάου, όσο και του κλινήρη Βαγγέλη Μάντζαρη, οι οποίοι τέθηκαν νοκ άουτ, ενώ ο Κιμ Τιλί «φώναξε» ετοιμοπόλεμος ξεπερνωντας τον τραυματισμό του στον τετρακέφαλο.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button