ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑΧΑΝΤΜΠΟΛ

Να γίνει το απόλυτο αφεντικό!

Αποφασισμένος ο Ολυμπιακός για νέα νίκη, που θα του εδραιώσει την πρωτιά στην βαθμολογία,  φιλοξενεί τον Διομήδη Άργους (24/2 – 21:00). 

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις συνεχίζονται με αμείωτη ένταση για την ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού, η οποία υποδέχεται τον αξιόμαχο Διομήδη Άργους στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Handball Premier.

Στην αναμέτρηση που θα διεξαχθεί το Σάββατο (24/02) στις 21:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη», οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να διευρύνουν το αήττητο τους στη διοργάνωση, συνεχίζοντας την εξαιρετική τους πορεία στις εγχώριες διοργανώσεις. Εκτός διάθεσης του τεχνικού επιτελείου για το παιχνίδι με την ομάδα του Άργους, έχουν τεθεί οι Αλβανός και Καραμπουρνιώτης. Η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Διομήδη θα μεταδοθεί σε Livestreaming από το ΟSFP TV.

Αναλυτικά την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Τσιλιμπάρης, Σανίκης, Τζηράς, Στούμπης, Κωστακίδης, Κρητικός, Μισαηλίδης, Κανδύλας, Πετρίσεβιτς, Σκρόμπιτς, Χάλαρης, Λιόλιος, Παπαδιονυσίου, Λιάπης, Παπαδόπουλος, Τσακνής.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button