ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Να βρει ρυθμό!

Αποφασισμένος να επιστρέψει στις πειστικές εμφανίσεις ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας το Λαύριο για την 22η αγωνιστική της Basket League (18:15 – ΕΡΤ-1).

 

Την στιγμή, όπου μετράμε αντίστροφα πλέον για την διεξαγωγή των κρίσιμων πλέι – οφ της Ευρωλίγκα ο Ολυμπιακός κοντράρεται με το Λαύριο (18:15, ΕΡΤ-1).

Απέναντι στο συγκρότημα της Αναντολικής Αττικής οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να βρουν τον επιθυμητό αγωνιστικό τους ρυθμό και παράλληλα να ανακτήσουν την απαιτούμενη αυτοπεποίθησή τους όπως φυσικά και μεγάλα διαστήματα καλού μπάσκετ. Στοιχεία που θα φέρουν την ομάδα σε μία ρότα επιτυχιών.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, ο οποίος θα έχει ξανά στην διάθεση του τον Κώστα Παπανικολάου έπειτα από ένα διάστημα ενός μήνα, καθώς ο διεθνής φόργουορντ ξεπέρασε την τενοντίτιδα, που τον ταλαιπώρησε, έχει ζητήσει από τους παίκτες του να μπουν με το … μαχαίρι στα δόντια από τα πρώτα λεπτά και μέσα από την ενέργεια, που θα βγάλουν στο παρκέ να επιβάλλουν τους δικούς τους κανόνες.

Στα θετικά και η παράδοση, που έχει δημιουργήσει ο Ολυμπιακός κόντρα στο Λαύριο, αφού οι «ερυθρόλευκοι» μετρούν πέντε νίκες στις ισάριθμες αναμετρήσεις που έχουν δώσει ανεξαρτήτου έδρας.

Το ζητούμενο για τη τεχνική ηγεσία τη δεδομένη χρονική στιγμή, είναι η ομάδα να επιστρέψει στις πειστικές εμφανίσεις και να αποδώσει το μπάσκετ που αποδεδειγμένα μπορεί, κι ενώ μας χωρίζει μία μόλις εβδομάδα από τη διεξαγωγή των κρίσιμων προημιτελικών κόντρα στην Ζαλγκίρις Κάουνας

Εκτός πλάνων έχουν τεθεί οι τραυματίες Γιώργος Πρίντεζης και Κιμ Τιλί, οι οποίοι κάνουν αγώνα δρόμου, ώστε να επανέλθουν το συντομότερο δυνατό στις προπονήσεις.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button