ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Να αποκτήσει ρυθμό!

Νίκη και πειστική εμφάνιση απέναντι στον Φάρο στην Λάρισα αποτελούν τα ζητούμενα για τον Ολυμπιακό  (18:00, ΕΡΤ-1).

Με ξεκάθαρο στόχο να διευρύνει το νικηφόρο σερί, που έχει χτίσει στην Α1 ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στην Λάρισα το τοπικό Φάρο Γυμναστικό Λάρισας για την 25η αγωνιστική της Basket League (18:00, ΕΡΤ-1)

Oι «ερυθρόλευκοι» αναζητούν ρυθμό, που θα τους βάλει για τα καλα σε ρότα επιτυχιών ενόψει των επερχόμενων καθοριστικών πλέι – οφ που θα κρίνουν τον τίτλο του φετινού πρωταθλητή..

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, δεν μπορεί να υπολογίζει όπως ήδη είναι γνωστό (και για τις επόμενες δύο εβδομάδες περίπου) τους Γιώργο Πρίντεζη και Νίκολα Μιλουτίνοφ οι οποίοι ακολουθούν προγράμματα θεραπείας για τους τραυματισμούς τους, ενώ εκτός αποστολής τέθηκε και ο Ιωάννης Παπαπέτρου.

Η τεχνική ηγεσία θεώρησε σκόπιμο ο 24χρονος φόργουορντ να πάρει ανάσες, δεδομένου ότι … τράβξε κουπί από τις πολλές και μαζεμένες απουσίες στην γραμμή των ψηλών και των φόργουορντ.

Τη θέση του στην 12άδα πήρε ο μικρός Αντρέας Τσουμάνης. Ο 17χρονος φόργουορντ από την εφηβική ομάδα του Ολυμπιακού, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες «ανέβηκε» στην αντρική ομάδα μαζί με τον Αλεξέι Ποκουσέφσκι.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button