ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Να αποδείξουμε στον αγωνιστικό χώρο ότι είμαστε καλύτεροι!»

Την πεποίθησή του ότι ο Ολυμπιακός θα αποδείξει μέσα στο γήπεδο την ανωτερότητά του απέναντι στην ΑΕΚ, εξέφρασε ο Ούρος Τζούρτζεβιτς.

 

Στους ρυθμούς του επερχόμενου ντέρμπι κορυφής με τη ΑΕΚ κινούνται τα πάντα  πλέον στον Ολυμπιακό!

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν όσο τίποτε άλλο να δώσουν πειστικές απαντήσεις σε όσους βιάστηκαν να αμφισβητήσουν την ανωτερότητά τους και πιο τρανή απόδειξη αποτελεί το κυριακάτικο παιχνίδι του ΟΑΚΑ.

Ενδεικτικές του κλίματος που έχει καλλιεργηθεί στο στρατόπεδο των πρωταθλητών Ελλάδας, είναι οι δηλώσεις του Ούρος Τζούρτζεβιτς.

Ο 23χρονος νεοφερμένος Σέρβος επιθετικός, που θα έχει τη δυνατότητα να βιώσει από κοντα το πρώτο ντέρμπι με τη φανέλα των Πειραιωτών μίλησε στην κάμερα της Nova κι εξέφρασε την επιθυμία ο ίδιος και οι συμπαίκτες του να αποδίξουν περίτρανα στον αγωνιστικό χώρο την ανωτερότητά τους απέναντι στην ΑΕΚ

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το πως βλέπει το ματς με την ΑΕΚ:

«Δεν γνωρίζω πολλά πράγματα για το ντέρμπι. Είναι το πρώτο μου ντέρμπι στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ξέρω ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Εκείνοι έχουν το βαθμολογικό πλεονέκτημα, έχουν δύο περισσότερους βαθμούς από μας. Εμείς όμως είμαστε καλύτερη ομάδα και πρέπει να το δείξουμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

Για το αν διακρίνει ομοιότητες με τις αναμετρήσεις Παρτιζάν – Ερυθρού Αστέρα:

«Ξέρω ότι θα είναι κάτι παρόμοιο όπως είναι και το ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός ή το Ολυμπιακός – ΑΕΚ».

Για το αν θα ήθελε να είναι ο πρώτος θα σκόραρε εναντίον της ΑΕΚ:

«Πιστεύω πως θα είμαστε εμείς η πρώτη ομάδα που θα σκοράρει εναντίον τους».

Πως περιμένει τις μονομαχίες με τους αμυντικούς της ΑΕΚ:

«Σίγουρα θα είναι ένα δυνατό παιχνίδι. Γνωρίζω καλά πως έχουν δυνατούς παίκτες όπως τον Τσόσιτς, που τον ξέρω από την Εθνική ομάδα, τον Βράνιες, που είναι επίσης ένας δυνατός παίκτης. Θα γίνει μια σκληρή μάχη ανάμεσα στους δικούς μας επιθετικούς και στους αμυντικούς της ΑΕΚ».

Αν έχουν βάλει κάποιο στοίχημα με τον Τσόσιτς:

«Μιλήσαμε σήμερα το πρωί, αλλά στοιχήματα δεν βάλαμε».

Για το πως λειτουργεί στον Ολυμπιακό ο ανταγωνισμός μεταξύ των παικτών, που αγωνίζονται στην ίδια θέση:

«Είναι πολύ καλό, που υπάρχει ανταγωνισμός με ποιοτικούς παίκτες και πολλές λύσεις και αυτό είναι πολύ καλό για όλους γιατί πρέπει ο καθένας να παλεύει σκληρά και να προσπαθεί να κερδίσει τη θέση του μέσα στην 11άδα».

Για το αν το μυαλό είναι στο ντέρμπι ή στο ματς με τη Γιουβέντους:

«Φυσικά σκεφτόμαστε το ντέρμπι. Είναι το πρώτο παιχνίδι και πάντα κοιτάμε τα παιχνίδια ένα-ένα. Το πρώτο που έρχεται είναι πάντα το πιο σημαντικό για μας».

Για το αν είχε την ευκαιρία να βάλει ένα μόνο γκολ, θα ήθελε να το βάλει με την ΑΕΚ ή με τη Γιουβέντους:

«Απέναντι στην ΑΕΚ, αλλά το πιο σημαντικό είναι να κερδίσουμε. Δεν έχει σημασία ποιος θα σκοράρει».

Το μήνυμά του τον κόσμο:

«Πάντα υπάρχουν δώδεκα παίκτες σε μια ομάδα. Ήταν υπέροχος ο κόσμος στο τελευταίο παιχνίδι και θέλω να τους ευχαριστήσω».

Για το εάν εκτιμά ότι έχει προσαρμοστεί στον Ολυμπιακό:

«Έχω προσαρμοστεί και βρίσκομαι εδώ γιατί θεωρώ ότι μπορώ να προσφέρω όπως στην Παρτιζάν. Ο Ολυμπιακός είναι ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα μου και έχω έρθει εδώ για να κάνω σπουδαία πράγματα».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button