ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Να ακολουθήσουμε τα όνειρά μας!»

Το σύνθημα για νίκη επί της Μπούρσασπορ που θα ανοίξει διάπλατα τον δρόμο για την κατάκτηση του Challenge Cup έδωσε η Άνα Λαζάρεβιτς.

 

Ανυπόμονη να ζήσει τη κάθε στιγμή από την μοναδική ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσουν οι οπαδοί του Ολυμπιακού στον πρώτο τελικό του Challenge Cup κόντρα στην Μπούρσασπορ  την Μεγάλη Τετάρτη, παρουσιάζεται η Άνα Λαζάρεβιτς.

Η διεθνής Σέρβα ακραία, η οποία έχει τεράστια συνεισφορά στην ξέφρενη φετινή πορεία των «ερυθρόλευκων» στην διοργάνωση, έσπευσε να σταθεί στους τομείς, που θα φέρουν τον Ολυμπιακό ακόμη πιο κοντά στην κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου κόντρα στην τουρκική ομάδα:

«Χθες είχαμε ρεπό και είχαμε την ευκαιρία να ξεκουραστούμε αφού χρειαζόμαστε ενέργεια. Σίγουρα για αυτό το παιχνίδι και για το επόμενο είναι ένα απαραίτητο στοιχείο. Θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό και να πάρουμε τη νίκη στο πρώτο παιχνίδι, μένοντας συγκεντρωμένες. Έχουμε δει σε βίντεο την αντίπαλο μας την οποία αντιμετωπίσαμε και στο διάστημα της προετοιμασίας. Ωστόσο δεν πρέπει να σκεφτόμαστε τόσο πολύ την Μπούρσα όσο τη δική μας πλευρά και το δικό μας παιχνίδι. Πρέπει να ακολουθήσουμε τα όνειρα μας! Έχουμε ενημερωθεί ότι έχει γίνει sold out. Ανυπομονώ να δω την ατμόσφαιρα που είμαι σίγουρη ότι θα είναι εντυπωσιακή και θέλω να κερδίσουμε μαζί με τον κόσμο μας».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button