ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Να έχουμε … υγεία το 2018!»

Την ευχή όλοι οι παίκτες του να είναι απόλυτα υγιείς τον νέο χρόνο, εξέφρασε ο προπονητής του Ολυμπιακού Γιάννης Σφαιρόπουλος.

 

 

Το 2017 που μας αποχαιρετάει βρήκε στη τελευταία του ημέρα τον Ολυμπιακό να επικρατεί με χαρακτηριστική άνεση του Πανιωνίου με 87-65, αλλά παράλληλα να προσθέτει στο ιατρικό του δελτίο τα ονόματα των Νίκου Αρσενόπουλου και Μπράϊαν Ρόμπερτς

Γεγονός το οποίο ώθησε τον προονητή του Γιάννη Σφαιρόπουλο να ευχηθεί η νέα χρονιά να φέρει υγεία στην ομάδα του η οποία ταπλαιπωρήθηκε τόος πολύ από τραυματισμούς στο πέρασμα της χρονιάς που φεύγει.

«Κλείνει το 2017 με ένα παιχνίδι που ήμασταν αρκετά καλοί, όχι σε όλη τη διάρκεια του, αλλά παίξαμε γενικά καλό μπάσκετ. Ξεκινήσαμε συγκεντρωμένοι, πήραμε διαφορά γρήγορα και μετά πιστέψαμε ότι ήταν εύκολο και χαλαρώσαμε και δεχτήκαμε στην άμυνα 45 πόντους στο πρώτο μέρος. Είχαμε το προβάδισμα αλλά μετά το ημίχρονο ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι και σταθεροί και δεχτήκαμε 6 πόντους στο 3ο δεκάλεπτο και 20 στο δεύτερο ημίχρονο. Νομίζω πήραμε μια εύκολη νίκη με καλές συνεργασίες και ομαδικότητα.

Κλείνοντας το 2017 θα ήθελα να πω ότι ήμαστε μέσα στους τρεις στόχους μας και να έχουμε υγεία το 2018.  Ήμασταν με 10 παίκτες σήμερα, στο ρόστερ έχουμε 16 παίκτες και είχα στη διάθεσή μου σήμερα τους 9 γιατί και ο Ρόμπερτς είχε ένα σφίξιμο πίσω στον δικέφαλο και δεν θέλαμε να ρισκάρουμε να τον χρησιμοποιήσουμε. Προφανώς λόγο κούρασης το αισθάνθηκε αλλά θα το δούμε στη συνέχεια. Το 2018 θέλουμε να είμαστε υγιείς και να επιστρέψουν οι τραυματίες ώστε να δουλέψουμε όλοι μαζί και να παλέψουμε τους στόχους μας. Εύχομαι καλή χρονιάς σε όλους. Σε όλο τον κόσμο και στον κόσμο του Ολυμπιακού. Να έχουμε υγεία».

Για το αν γνωρίζει ποιοί από τουε τραυματίες θα είναι σε θέση να αγωνιστούν κόντρα στην Αρμανί Μιλάνο, ο τεχνικός του Ολυμπιακού αρκέστηκε να σημειώσει:

«Σίγουρα δεν υπάρχει στους τραυματισμούς, τους βλέπουμε μέρα με τη μέρα, ανάλογα πως πάνε με τις θεραπείες τους, σε κάποια τεστ που τους βάζουμε, όχι με την ομάδα, αλλά τεστ προπόνησης ατομικά, με ελαφρύ τρέξιμο κάποιες κινήσεις και ασκήσεις… Κανείς δεν ξέρει πως θα ανταποκριθεί ο οργανισμός τους. Θα έχουμε μία μέρα ξεκούραση και από μεθαύριο θα ξεκινήσουμε για την Μιλάνο.

Θέλω να πω κάτι, που μέσα στην ομάδα είναι γνωστό, πως δεν μεμψιμοιρούμε. Οι τραυματισμοί μας είναι από ατυχίες, από κτυπήματα, τραυματισμοί που τυχαίνουν μέσα στο παιχνίδι όπως διαστρέμματα. Βλέπετε παλεύουμε όλα τα παιχνίδια και με ελλείψεις ακόμα η ομάδα είναι ανταγωνιστικοί σε υψηλό επίπεδο και συνεχίζει να μάχεται».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button