ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ναι… Τους “έπιασε” και το έδωσε!

Αρκετή προσπάθεια έγινε χθες από… αρκετούς να μειώσουν το μέγεθος της τεράστιας επιτυχίας του Ολυμπιακού απέναντι στην Μπαρτσελόνα, αλλά μάλλον δεν τα κατάφεραν!

Τι είναι ο άνθρωπος τελικά! Το διαβάσαμε ΚΑΙ αυτό, αν και εδώ που ζούμε τίποτα πια δεν μας μοιάζει περίεργο! Διαβάσαμε δηλαδή και από σάιτ και από social media ότι η Μπαρτσελόνα και ειδικά ο Ερνέστο Βαλβέρδε “έδωσε” την ισοπαλία στον Ολυμπιακό! Ναι καλά διαβάσατε, όσοι δεν τα διαβάσατε χθες! Η Μπαρτσελόνα του μπάτζετ των “ζαλιστικών” εκατομμυρίων θα καθόταν να δώσει το παιχνίδι στον Ολυμπιακό!
Η πιο σωστά. Θα έπιανε ο Βαλβέρδε τον Μέσι, τον Σουάρες, τον Ντεουλοφέου, τον Ράκιτιτς και τους υπόλοιπους και θα τους έλεγε “αράξτε κι αφήστε τον Ολυμπιακό να πάρει ισοπαλία”. Φάνηκε εξάλλου από τις προσπάθειες που… δεν πήρε κανείς τους στην επίθεση!!! Μόνο ο Σουάρες που έψαχνε σαν παλαβός ένα γκολ αλλά δεν μπορούσε να το βρει πουθενά, άντε κι ο Μέσι που όποτε έπαιρνε την μπάλα έπεφταν πάνω του να τον σταματήσουν 2-3 παίκτες.
Εξάλλου κι ο Προτό ήταν “δασκαλεμένος” πριν το παιχνίδι που θα πέφτει στα σουτ του Μέσι και στις εκτελέσεις φάουλ που έκανε. Μέχρι και το δοκάρι που είχε ο Σουάρες ήταν συνεννοημένο! Ο Ουρουγουανός μέτρησε από πριν τα χιλιοστά για να πάει δοκάρι και να μην σκοράρει μόνο και μόνο επειδή του είπε κάποιος να αφήσει τον Ολυμπιακό να πάρει αποτέλεσμα!
Έτσι δεν έγινε;
Κι όμως σε αυτό το σύμπαν, σε αυτή τη χώρα κάποιοι το πιστεύουν! Εμείς το μόνο που μπορούμε να ευχηθούμε είναι… περαστικά γιατί φανταζόμαστε πόσο άσχημο είναι να ετοιμάζεις άρθρα για να… κράξεις σε μία ήττα ή να ετοιμάζεις ποσταρίσματα και memes καζούρας και να σου “χαλάει” την τελευταία στιγμή!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button