ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Ναι με αλλά …» για τον Χασάν

Τη στιγμή όπου στον Ολυμπιακό έχουν αποκτήσει καλή γνώμη για τις δυνατότητες του διεθνούς Αιγύπτιου επιθετικού «αγκάθι» για την αγορά του αποτελεί το υψηλό του κασέ

Μία από τις βασικές προτεραιότητες των ανθρώπων του Ολυμπιακού σε ό,τια φορά τη χάραξη του σχεδιασμού της επόμενης περιόδου, αποτελεί η ενίσχυση της επιθετικής γραμμής.

Τη στιγμή, όπου ξεπροβάλλουν αρκετά ονόματα ως υποψήφιοι μεταγραφικοί στόχοι για την γραμμή κρούσης, στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο καλούνται να άρουν τις τελικές τους αποφάσεις αναφορικά με τους παίκτες που θα ηγηθούν στην επιθετική λειτουργία της

Στη συγκεκριμένη κατηγορία, φυσικά ανήκει ο Αχμέντ Χασάν. Ο διεθνής Αιγύπτιος φορ, ο οποίος αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στους Πειραιώτες από την Μπράγκα συνιστά μία πολύ ιδιαίτερη περίπτωση.

Στο συμβόλαιο που έχου υπογράψει όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές, υπάρχει οψιόν αγοράς 5 εκατ. ευρώ.
Ένα ποσό, το οποίο μοιραία βάζει σε σκέψεις τους ανθρώπους του Ολυμπιακού όσον αφορά τα ρίσκα που τυχόν θα έχει μία τέτοια κίνηση.

Στον Ολυμπικό εκτιμούν ότι ο 26χρονος επιθετικός σαφέστατα μπορεί να προσφέρει λύσεις και να αποτελέσει μία ακόμη χρήσιμη εναλλακτική επιλογή για τον Πέδρο Μαρτίνς, ωστόσο, υπάρχουν διασταγμοί για το υψηλό του κασέ.

Αυτός άλλωστε, είναι και ο λόγος όπου στον Πειραιά κάνουν απόπειρα να προχωρήσουν σε επέκταση του δανεισμού του μ’ ένα ποσό κοντά στο 1-1,5 εκατ. ευρώ.

Ο Χασάν πραγματοποίησε εξαιρετικό δεύτερο γύρο, «κουμπωνοντας στο αγωνιστικό προφίλ της ομάδας όπως μαρτυρούν τα οκτώ από τα δέκα μέχρι στιγμής τέρματα που έχει σημειώσει στη Super League, ωστόσο, υπάρχουν και ορισμένες άλλες παράμετροι, που έχουν να κάνουν με την πιστότητα και τη σταθερότητά του στο σκοράρισμα. Ερωτηματικά, τα οποία γεννώνται από τις πολλές χαμένες του ευκαιρίες στο διάστημα τουπρώτου εξαμήνου στου στο μεγάλο λιμάνι.

Όπως και να έχει, οι επόμενες ημέρες προβάλλουν εξαιρετικά κρίσιμες και ως προς αυτό το ζήτημα, η έκβαση του οποίου αναμένεται να σηματοδοτήσει αλυσιδωτές εξελίξεις για την διαμόρφωση του ρόστερ στην γραμμή κρούσης.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button