ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Νίκη που θα επιβεβαιώσει τη δυναμική μας»


Στην αξία που έχει αποκτήσει για τον Ολυμπιακό η νίκη επί της Ντιναμό Μόσχας αναφέρθηκαν ο Θοδωρής Βλάχος και ο Κώστας Γεννηδουνιας

 

Ο προπονητής των Πρωταθλητών Ελλάδας, δήλωσε εν όψει της αναμέτρησης, στο osfp.gr, τα εξής: «Σε ακόμη ένα σπουδαίο παιχνίδι μακριά από την έδρα μας καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε την Ντιναμό Μόσχας παίζοντας σε συνθήκες τελικού. Η νίκη είναι και για τους δύο μας μονόδρομος. Για εμάς μια ακόμη νίκη, σε τέτοιο σημαντικό παιχνίδι, θα επιβεβαιώσει την δυναμική και την ποιότητα μας σαν ομάδα. Σαράντα μέρες πριν το Final-8, βρισκόμαστε στην τελική ευθεία και από εδώ και μέχρι το τέλος οφείλουμε να είμαστε σοβαροί και πιο αποφασισμένοι»

Γενηδουνιάς: «Είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι»

Από την πλευρά του ο Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς δήλωσε: «Θα είναι ένα πολύ δυνατό και δύσκολο παιχνίδι. Η Ντιναμό καίγεται για τους βαθμούς γιατί κυνηγάει την πρόκριση και εμείς θέλουμε να εξασφαλίσουμε την πρώτη θέση για να μην μπούμε σε περιπέτειες την τελευταίας αγωνιστική. Είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι αυτό για να πάρουμε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς και να εξασφαλίσουμε μαθηματικά την κατάκτηση της πρωτιάς».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button