ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Νίκη με “Ταυρομάχο” για Οσκαρ

Σε ένα ματς-πραγματικό Ροντέο, ,με τρελό ρυθμό και τον Ολυμπιακό να βγάζει αντίδραση μετά το γκολ που δέχτηκε – στο  δεύτερο ημίχρονο – και mvp τον Καρντόσο ,ο Πρωταθλητής Ελλάδας λύγισε τον Παναιτωλικό με σκορ 3-1.

O Πάουλο Μπέντο ξεκίνησε με Λεάλι κάτω από τα δοκάρια ,ενώ από δεξιά προς αριστερά, είχαμε Φιγκέιρας,Ντα Κόστα,Βιάνα και Ντε Λα Μπέγια.  Μιλιβόγεβιτς και Μάρτινς στη μεσαία γραμμή ,με Πάρντο δεξιά στα “φτερά” ,Σεμπά αριστερά και τον Καρντόζο μοναδικό προωθημένο.

Το παιχνίδι είχε  πολύ γρήγορο ρυθμό, με τον Ολυμπιακό να χάνει στο 5 ,την πρώτη καλή ευκαιρία με τον Μιλιβόγεβιτς να πιάνε κεφαλιά από εκτέλεση κόρνερ , τον Κυριακίδη να αποκρούει και το Ντε Λα Μπέγια  να μην μπορεί να σκοράρει.

Με τον Παναιτωλικό να έχει “διαβάσει” το παιχνίδι του Ολυμπιακού και το τρανζίσιον της ομάδας του Μπέντο να είναι κακό, ο Ρόσα στο 10 βγήκε τετ α τετ με τον Λεάλι ,αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει.

Κάτι που δεν μπόρεσε να κάνει για τον Ολυμπιακό ο Καρντόσο στο 16 , όταν μπροστά απο τον Κυριακίδη έστειλε τη μπάλα άουτ.

Με το ματς στο 0-0 ,τον Ολυμπιακό να μην μπορεί να δουλέψει σωστά στην δημιουργία και τον Παναιτωλικό να είναι πολύ επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις, οι φιλοξενούμενοι απείλησαν και πάλι με τον Γκόμεζ απέναντι στον Λεάλι να σημαδεύει άουτ.

Οι Πρωταθλητές απώλεσαν την τελευταία ευκαιρία  στο ημίχρονο με τον Καρντόσο να πιάνει σουτ μέσα απο την περιοχή και να στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι.

Ο Μπέντο έβγαλε τον αρνητικό Φορτούνη και πέρασε τον  Ανδρούτσο, αλλά στο 52, ο Παναιτωλικός άνοιξε το σκορ με κοντινή κεφαλιά -ψαράκι του Κούσα για το 0-1.

9 λεπτά αργότερα, ο Ολυμπιακός ισοφάρισε με τη σέντρα του Καρντόσο απο αριστερά και τον Σεμπά να “τελειώνει” εξαιρετικά τη φάση.

Το ματς άρχισε να παίρνει δαιμονιώδη ρυθμό ,ο Παναιτωλικός συνέχιζε να βγαίνει σε αντεπιθέσεις  με τον Ολυμπιακό να έχει κενά στην άμυνα, οι Πρωταθλητές είχαν δοκάρι με τον Μανθάτη που πήρε τη θέση   του Πάντο λίγα λεπτά νωρίτερα, αλλά  στο 83, από πάσα πάρτο -βάλτο του Φιγκέιρας, ο Καρντόσο μέσα στην περιοχή σκόραρε.

Στο 89, από σουτ του Φιγκέιρας προς το τέρμα,η μπάλα κόντραρε άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα του Κυριακίδη για το 3-1.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Λεάλι, Φιγκέιρας, Βιάνα, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Μιλιβόγεβιτς, Μάρτινς (72’ Ντομίνγκες), Πάρντο (57’ Μανθάτης), Φορτούνης (46’ Ανδρούτσος), Σεμπά, Καρντόσο.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κυριακίδης, Μύγας, Κούσας, Χαντακιάς, Τσοκάνης, Μάκος, Γκόμες, Κλέσιο (89’ Μουνιόθ), Βιέρα (83’ Κουτρομάνος), Ουαρντά (73’ Ντα Ρόσα), Μαρκόφσκι.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button