ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Νίκη και φύγαμε για μπαράζ!

Ώρα Εθνικής 21.45! Η γαλανόλευκη υποδέχεται απόψε το βράδυ το Γιβραλτάρ στο γήπεδο “Γ. Καραϊσκάκης” στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής του ομίλου της και με νίκη περνάει στα μπαράζ που δίνουν δύο χρυσά εισιτήρια για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο Μίχαελ Σκίμπε έχει ήδη το πλάνο στο μυαλό του και όπως όλα δείχνουν μέχρι στιγμής θα παρατάξει την Εθνική με δύο αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα του Σαββάτου κόντρα στην Κύπρο. Αυτό σημαίνει ότι κατά πάσα πιθανότητα θα δούμε Καρνέζη στο τέρμα, Τζαβέλα αριστερά, Μανιάτη δεξιά ενώ κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα δούμε τους Σωκράτη – Κυριάκο Παπαδόπουλο. Στα χαφ θα παίξουν και απόψε οι Ζέκα και Τζιόλης, ενώ στα “φτερά” θα δούμε τους Μάνταλο και Σταφυλίδη δεξιά και αριστερά αντίστοιχα. “Δεκάρι” για την Εθνική θα παίξει ο Κώστας Φορτούνης και, φυσικά, στην επίθεση ο έτερος Κώστας, Μήτρογλου!

Εκτός θα παραμείνουν οι Μανωλάς, Σάμαρης, Δώνης αφού δέχθηκαν κίτρινη κάρτα και βρίσκονταν στο όριο για να χάσουν αυτό το παιχνίδι. Ωστόσο θα είναι κανονικά στο μπαράζ, εφόσον η Εθνική νικήσει απόψε.

Στο όριο καρτών βρίσκονται οι Μήτρογλου, Σταφυλίδης, Ρέτσος, Τζαβέλλας.

Υπενθυμίζουμε ότι στο εκτός έδρας παιχνίδι, η Ελλάδα είχε νικήσει το Γιβραλτάρ 4-1. Κι απόψε θέλει να το ξανακάνει για να δώσει το “παρών” στα μπαράζ που μπορεί να την στείλουν στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας. Και σε αυτά θα συναντήσει κατά πάσα πιθανότητα μία εκ των Πορτογαλία ή Ελβετία (ανάλογα το αποψινό μεταξύ τους αποτέλεσμα), Ιταλία, Κροατία, Δανία.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button