ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νίκη για τους Έφηβους

Με 3-2 η Κ-17 του Ολυμπιακού επικράτησε του Σαρακηνού σε φιλικό παιχνίδι στα Χάνια του Πηλίου.

Επιτυχημένο ήταν για την ομάδα Κ-17 του Ολυμπιακού το δεύτερο φετινό φιλικό προετοιμασίας επικρατώντας με 3-2 του Σαρακηνού στο Πήλιο.

Οι πιτσιρικάδες του Τάσου Θέου είχαν καλές και κακές στιγμές στον αγώνα, δείχνοντας ότι χρειάζονται ακόμη σκληρή δουλειά, ώστε να βρεθούν στον επιθυμητό βαθμό αγωνιστικής ετοιμότητας.

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με 1-0 στο 22′ με σουτ-βολίδα του Μπόνιου έξω από την περιοχή, διπλασίασαν τα τέρματα τους με τον Βοϊδονικόλα στο 41′ και στο 54′ ο Μπουλάρι μετά από ασίστ του Ζαχαράκη έκανε το 3-0! Ο Σαρακηνός μείωσε στο 59′ με τον Τσαγγάρα και στο 68′ με τον Τσιουρή σε 3-2.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θέος): Μαλάι, Δολαψάκης, Μαρτίνης, Γκοτζαμανίδης, Μικρός, Γλυνός, Μούγιος, Μπόνιος, Γεωργαντής, Βοϊδονικόλας, Κοτσιανούλης/ Στο 2ο ημίχρονο έπαιξαν οι: Σφύρλας, Κωνσταντινίδης, Μπαλωμένος, Τασιάς, Μποσκουϊδης, Ράμα, Τσακίρης, Ντούλος, Ζαχαράκης, Φέκκας, Μπουλάρι.

ΑΣ Σαρακηνός (Φασουράκης): Γράντας, Ρέλλος, Σουάρες, Γιαμαλής, Κουσκουρίδης, Ντούρο, Κοντοβάς, Λαρίσης, Κόντρα, Κωσταντάκος, Δούλας/ Στο 2ο ημίχρονο έπαιξαν και  οι: Κοντογιάννης, Κουσκουρίδας, Τσαγγαράς, Τσαρδάκης, Μελίσης, Θάνος, Ράκης, Μαστακούλης, Τσιουρής, Σιδηρόπουλος.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button