ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Νίκη για πολλούς λόγους

Το σημερινό ματς με την Παρτίζαν δεν είναι  απλά ένα ματς διεκπεραίωσης πρόκρισης, αλλά ένα ακόμα τεστ για να φανεί η δυναμική της ομάδας που όπως πολύ σωστά είπε ο Χάσι θέλει συνεχώς να  βελτιώνεται.

Μην ξεχνάμε ότι ακόμα η ομάδα είναι σε περίοδο προετοιμασίας  και όσο περνάει ο καιρός και οι παίκτες “δένουν” μεταξύ τους  ο Ολυμπιακός θα γίνειτα ακόμα καλύτερος.

Βέβαια, ξέχωρα από όλα αυτά η νίκη είναι αυτοσκοπός ,μιας και πιθανή νίκη στο ματς κόντρα στους Σέρβους θα δώσει ένα ακόμα σημαντικό έναυσμα στην Ελλάδα να πάρει βαθμούς εν όψει της συνέχειας στις ευρωπαικές διοργανώσεις, αλλά και θα κρατήσει τον Ολυμπιακό ψηλά στη λίστα με τα κορυφαία κλάμπ της Ευρώπης.

Για αυτό και στην ομάδα, ακόμα και μετά το 3-1 του Βελιγραδίου, το σύνθημα που υπήρχε ήταν ένα . “Καμία χαλάρωση και το παιχνίδι θα το αντιμετωπίσουμε σαν να είναι 0-0.” Και ακριβώς έτσι είναι τα πράγματα και  είναι κάτι που  πιστώνεται στον Χάσι, μέχρι τώρα, σαν επιτυχία. Λίγα λόγια -σκληρή δουλειά,οικογενειακό κλίμα στα αποδυτήρια και προσήλωση στον στόχο.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button