ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

Νίκες για τις Κ-12 και Κ-10

K-12: Ολυμπιακός-Εθνικός 7-0

Σ’ αγώνα του “Attica Cup” που διεξήχθη το Σάββατο στο Ρέντη η Κ-12 του Ολυμπιακού επικράτησε με 7-0 της αντίστοιχης ομάδας του Εθνικού Πειραιώς. 

Τα γκολ για την ομάδα του Φώτη Παπαπαναγή πέτυχαν οι: Διαμαντόπουλος (2), Παρασκευάς (1), Σταράκης (1), Αθανασίου (1), Λεγάκης (1), Φικάι (1).

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Τροίζης, Δρόσος, Παρασκευάς, Καραμπάγιας, Χουρδάκης, Σταράκης, Μπουμπουλίμα, Διαμαντόπουλος, Μουζακίτης, Τουλγέρογλου, Αθανασίου/ Φικάι, Συρίγος, Μπασμπανάς, Ιασωνίδης, Λεγάκης.

Ήττα για την Κ-11 

Σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη την Κυριακή στο Ρέντη η Κ-11 του Ολυμπιακού ηττήθηκε με 2-1 από την Ακαδημία του Πανιωνίου Ρέντη.  Για την ομάδα του Σωκράτη Κοψαχείλη σκόραρε ο Τσόνεβ.

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Γιαννόπουλος, Μπάδρας, Χαρίτος, Αντωνάκος, Μανιός, Κοπανίδης, Μυστακίδης, Μπάμπουλης, Χατζόγλου/ Σκιαδάς. Τσόνεβ, Καρακώστας, Θεοδωρίδης, Λουλουργάς.

Νίκη για την Κ-10 

Σ’ αγώνα για το “Θουκυδίδειο” που διεξήχθη το Σάββατο στον Άλιμο η Κ-10 επικράτησε με 0-4 της Σχολής Αλίμου του Ολυμπιακού. Τα γκολ για την ομάδα του Ιάκωβου Χατζηράπτη πέτυχαν οι: Σπυρόπουλος (1), Καρακώστας (1), Μενεγάτος (1), Φίλης (1).

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Λουλουργάς, Πρίφτη, Θεοδωρίδης, Χαραλαμπίδης, Φίλης, Μαχαίρας, Κτενάς, Καρακώστας, Σπυρόπουλος/ Γιωτόπουλος, Λάμπρης. Μαλικούρης, Μανωλάκος, Μενεγάτος.

Ισοπαλία για την Κ-8, νίκη για την Κ-9

Σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη την Κυριακή στον Ταύρο η Κ-9 του Ολυμπιακού κέρδισε με 0-9 τον Φοίνικα Καλλιθέας. Τα γκολ για την ομάδα του Κώστα Σοφιανού πέτυχαν οι: Κούρτης (1), Μουγκός (1), Αυγουστίδης (1), Γεωργαντάς (1), Καρυτινός (1), Πατρώνης (1), Μιχαηλίδης (1), Σουχλάκης (1), Καντεράκης (1).

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Μουστάκης, Καντεράκης, Αυγουστίδης, Καρυτινός, Βρυώνης, Πατρώνης, Γούσιος, Μιχαηλίδης, Δουλαβέρας, Κούρτης, Γεωργαντάς/ Μουγός, Ποτουρίδης, Σουχλάκης, Διαμαντάκος, Σπυρόπουλος, Μιχαλακέλης.

Η Κ-8 σ’ εκτός έδρας φιλικό αγώνα που έδωσε με τη Σχολή Ολυμπιακού Ταύρου παραχώρησε ισοπαλία (3-3). Για την ομάδα του Κώστα Σοφιανού σκόραραν οι: Σεϊντόλη (1), Τσαλαπατανάκης (1), Μαρούλης (1).

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Τσολακάκης, Μυλωνάς, Σεϊντόλη, Τσαλαπατανάκης, Ταβουλάρης, Μαρούλης, Ζώγας, Ντρακόντι, Στριβλής, Σαμουργασίδης, Πλης, Μαλγόγιαννης.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button