ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τα «σπάει» το νέο τατουάζ του Ρομπέρτο!

13173989_562266923944926_5530906971045329381_n

Ένα νέο μεγάλο τατουάζ πρόσθεσε στην πλάτη του ο Ισπανός πορτιέρο του Ολυμπιακού , στο οποίο αναφέρει και τα ονόματα των δύο του παιδιών.

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Σε … συνήθεια, που έχει γίνει λατρεία έχει μετατρέψει ο Ρομπέρτο την έφεσή του να «χτυπάει» αρκετά στο γυμνασμένο σώμα του!

Ο Ισπανός φύλακας – άγγελος της εστίας του Ολυμπιακού είναι λάτρης των τατουάζ και μάλιστα φρόντισε για ακόμη μία φορά να εκφράσει τον ενθουσιασμό του για το γεγονός ότι πρόσθεσε ακόμη ένα στην πλάτη του.

Αυτή τη φορά, ο 30χρονος τερματοφύλακας ολοκλήρωσε ένα αρκετά μεγάλο, το οποίο το έκανε στην πλάτη του -στο τελείωμά του αναφέρει τα ονόματα των παιδιών του (Μπελίζ και Ένζο), εκφράζοντας μάλιστα τον ενθουσιασμό του για την εξαιρετική δουλειά που έγινε!

Με μήνυμά του στο Instagram, το οποίο συνόδευσε και με μία χαρακτηριστική φωτογραφία, ο Ισπανός γκολκίπερ έστειλε και το εξής μήνυμα, στους ακόλουθους του: «Μετά από αρκετές ώρες. Μετά από καλές συζητήσεις και αρκετά τραγούδια, μπορώ να πω πως αυτή η καταπληκτική δουλειά ολοκληρώθηκε. Ευχαριστώ τους φίλους μου».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button