ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νέο σόου από Μέσι και 3-0 η «Μπάρτσα»! (Video)

Το «7Χ7 πέτυχε η Μπαρτσελόνα επικρατώντας άνετα το εμπόδιο της Λας Πάλμας με 3-0.

 

Ανήμερα του δημοψηφίσματος για την ανεξαρτητοποίηση της Καταλονίας, η Μπαρτσελόνα μετέτρεψε σε παράσταση για ένα ρόλο την αναμέτρησή της με τη Λας Πάλμας στο «Καμπ Νοου» θριαμβέυοντας με 3-0, γεγοός το οποίο της επέτρεψε να πετύχει την έβδομη συνεχόμενη νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα

Στα αξιοσημείωτα, περνάει το γεγονός ότι ο αγώνας έγινε κεκλεισμένων των θυρών, υπό το φόβο επεισοδίων, ωστόσο, έξω από το γήπεδο υπήρχαν χιλιάδες οπαδοί της Μπαρτσελόνα!

Η «αρμάδα» του Ερνέστο Βαλβέρδε, ευτύχησε να έει για ακόμη μία φορά τον Λιονέλ Μέσι σε διαμονιώδη κέφια.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ πέτχε τα δύο από τα τρία γκολ της ομάδας του, φτάνοντας αισίως τα 11 στην φετινή La Liga,οδηγώντας εκ του ασφαλούς τους Καταλανούς σε μια ακόμα νίκη.

Το… χορό των γκολ άνοιξε στο 49’ ο Μπουσκέτς, με μεφαλιά έπειτα από κόρνερ του Λιονέλ Μέσι. Στο 70’ ήταν η σειρά του Μέσι να αναλάβει …δράση και αφού πέρασε και τον τερματοφύλακα της Λας Πάλμας έκανε το 2-0 για την ομάδα του.

Στο 77’ ο Λουίς Σουάρες έβγαλε τον Μέσι τετ α τετ με τον Τσιτσισόλα και ο Λατινοαμερικάνος άσος με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Μπαρτσελόνα (Ερνέστο Βαλβέρδε): Τερ Στέγκεν, Πικέ, Μασεράνο, Ζόρντι Αλμπα, Σέρζι Ρομπέρτο, Μπουσκέτς, Παουλίνιο (45′ Ράκιτιτς), Αλέϊς Βιδάλ (46′ Ινιέστα, 84′ Αντρέ Γκόμες), Ντένις Σουάρεθ, Μέσι, Λουίς Σουάρες

Λας Πάλμας (Πάκο Αγιεσταράν): Τσιτσισόλα, Ναβάρο, Λέμος, Ερέρα, Μασέδο, Σαντάνα (79′ Βιθέντε), Ακουιλάνι, Τανάνε, Τάνα (79′ Τολέδο), Βιέρα, Καγιέρι.

https://youtu.be/oSL7c5HMhJo

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button