Κώστας ΠαλαιολόγοςΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Νέες «ματιές» Θρύλου σε Ντιλέινι (videos)

Τη περιπτωση του 30χρονου Αμερικανού γκαρντ φέρονται να εξετάζουν σοβαρά στον Ολυμπιακό σ ε ό,τι αφορά την ενίσχυση της περιφερειακής γραμμής

Την χάραξη του σχεδιασμού που αφορά την επόμενη σεζόν έχουν ήδη ξεκινήσει στον Ολυμπιακό.

Ένα από τα ονόματα που έχουν ακουστεί παλαιότερα και φαίνετια να επιστρέφει «δυναμικά»
στο μεταγραφικό προσκήνιο για λογαριασμό ων «ερυθρόλευκων» είναι ο Μάλκομν Ντιλέινι.

Κάτω από αυτό το πρίσμα έχει ανοίξει διάλυλος επικοινωνίας μερ τον Αμερικανό γκαρντ ο οποίος παραμένει ελεύθερος και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του μετά την παρουσία του στην Κίνα όπου γέμισε με αρκετά εκατομμύρια δολάρια τον τραπεζικό του λογαριασμό.

Στα 30 του χρόνια ο Ντιλέινι θεωρείται ως ένας στόχος ιδιαίτερα ελκυστικός με αρκετές παραστάσεις από τα ευρωπαϊκά γήπεδα. Έχει ωριμάσει πνευματικά, διαθέτει προσωπικότητα και χαρακτηριστικά ηγέτη.
Στοιχείο το οποίο εξετάζουν πάρα πολύ σοβαρά στην πειραϊίκή ομάδα, με τηνπροοπτική να «μπει στα παπούτσια» του Βασίλη Σπανούλη για την ενίσχυση της περιφέρειας

Ο Ντιλέινι χαρακτηρίζεται για το πλούσιο «ρεπερτόριο» του στον εκτελεστικό τομέα, ενώ μπορεί με τη ίδια ευχέρεια να ηγηεθί και στο κομμάτι της δημιουργίας.

Ένας παίκτης που έρχεται στον Πειραιά και παίρνει την «μπαγκέτα» και οδηγεί την ομάδα εκ του ασφαλούς αποτελώντας σημείο αναφοράς για πολλά χρόνια.

Δεν ξέρουμε πώς θα καταλήξει η συγκεκριμένη περίπτωση καθώς είναι μια από τις πολλές που κάνει διερευνητικές επαφές ο Ολυμπιακός ενόψει της ενίσχυσής του, σίγουρα όμως αξίζει την οικονομική υπέρβαση.

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button