Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Νέα νίκη με ανατροπή για την Μίλαν

Έδειξε χαρακτήρα η Μίλαν κάνοντας ανατροπή κι επικράτησε με 2-1 της μαχητικής Πάρμα

 

Έπιασε τετράδα… προσωρινά η Μίλαν. Η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού στους ομίλους του Europa League αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 1-0 στο «Σαν Σίρο» από την Πάρμα, έφτασε σε μία ακόμα ανατροπή (όπως και με την Ντουντελάνζ που βρέθηκε να χάνει με 2-1) και βρέθηκε στην τέταρτη θέση της Serie A.

Η ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο δέχθηκε πρώτη το γκολ στο 50′ με την κεφαλιά του Ινγκλέσε από εκτέλεση κόρνερ των φιλοξενούμενων, αλλά πέντε λεπτά αργότερα ισοφάρισε με φανταστικό βολέ του Κουτρόνε εντός περιοχής. Την ανατροπή ολοκλήρωσε ο Κεσιέ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 71′.

Προς το φινάλε του παιχνιδιού, οι γηπεδούχοι βρέθηκαν κοντά στο να πετύχουν κι άλλα τέρματα αφού η Πάρμα ρίσκαρε όσο περνούσε η ώρα, ωστόσο οι τελικές επιλογές τους στην αντεπίθεση ήταν απογοητευτικές. Με αυτή την ήττα η Πάρμα παρέμεινε στην έκτη θέση με είκοσι βαθμούς.

Μίλαν: Ντοναρούμα, Καλάμπρια, Αμπάτε, Σαπάτα, Ρικάρντο Ροντρίγκες, Μάουρι (53′ Μπορίνι), Μπακαγιόκο, Κεσιέ, Τσαλχάνογλου, Σούσο (89′ Καστιγιέχο), Κουτρόνε

Πάρμα: Σέπε, Ιακαπόνι, Μπρούνο Άλβες, Μπαστόνι, Γκαγκλιόλο, Γκράσι (84′ Τσεραβόλο), Σκοτσαρέλα (79′ Στούλατς), Μπαρίλα, Μπιαμπιανί, Ζερβίνιο (63′ Σιτσιρέτι), Ινγκλέσε

Σχετικά Άρθρα

Back to top button