Κώστας ΠαλαιολόγοςΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Νέα «μεταγραφή» ο Παπανικολάου!

14448791_10210360570711356_1081960545801458783_n

Αποφασισμένος να … τρελάνει κόσμο και να οδηγήσει τον Ολυμπιακό στον δρόμο των επιτυχιών παρουσιάζεται ο 26χρονος διεθνής φόργουορντ.

 

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Η παρουσία του Κώστα Παπανικολάου αναμένεται να αποτελέσει μία ακόμη σημαντική παράμετρο στην προσπάθεια, που θα επιχειρήσει φέτος ο Ολυμπιακός για την εκπλήρωση των υψηλών στόχων που έχει θέσει!

Ο 26χρονος διεθνής φόργουορντ, ο οποίος το φετινό καλοκαίρι είχε τη δυνατότητα να συμμετάσχει από το ξεκίνημα στην καλοκαιρινή προετοιμασία του Θρύλου, δείχνει αναγεννημένος, απελευθερωμένος  και το κυριότερο πιο αποφασισμένος από ποτέ να ηγηθεί της προσπάθειας, που θα κάνουν οι πρωταθλητές Ελλάδας για σάρωμα των εγχώριων τίτλων και μία πρωταγωνιστική πορεία στην νέα Ευρωλίγκα!

Η νέα εξαιρετική εμφάνιση του Κώστα Παπανικολάου στο χθεσινό φιλικό με τον Ερυθρό Αστέρα χαροποίησε τους πάντες και πολύ περισσότερο τον Γιάννη Σφαιρόπουλο και τους στενούς του συνεργάτες, οι οποίοι διαπιστώνουν ότι μπορούν να ποντάρουν πάρα πολλά στις ηγετικές ικανότητες και το πλούσιο ταλέντο του διεθνούς άσου.

Διότι πολύ απλά, ο Κώστας Παπανικολάου έχει αποδείξει ότι έχει όλα τα φόντα να προσφέρει σε πάρα πολλούς τομείς, και να προσφέρει, ενέργεια, δύναμη, ενθουσιασμό, αλλά και ταχύτητα όποτε χρειαστεί, καθιστώντας τον Θρύλο ασυναγώνιστο σε Ελλάδα και Ευρώπη!

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button