ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Νέα Θρυλική Σχολή στην Πάτρα Νο 46!

patra
Άλλο ένα μέλος ανήκει από χθες το μεσημέρι στην οικογένεια Σχολών ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού. Η πρωτεύουσα…

του νομού Αχαΐας, η Πάτρα, έγινε “ερυθρόλευκη” και συνάμα η 46η Σχολή στο Δίκτυο του Θρύλου. Ο Ολυμπιακός έχει απλώσει τα δίχτυα του και ψάχνει τους επόμενους μεγάλους πρωταγωνιστές. Μέχρι το τέλος του έτους και παράλληλα της σεζόν αναμένεται οι “ερυθρόλευκοι” να τις έχουν πενηνταρίσει.
Η επίσημη ανακοίνωση της Διεύθυνσης ακαδημιών: Η Διεύθυνση Ακαδημίας Ποδοσφαίρου, τηρώντας πιστά τις αρχές της για ανάπτυξη, αναβάθμιση και αξιοποίηση των τμημάτων υποδομής σ’ όλη τη χώρα, καλωσορίζει με ιδιαίτερη χαρά στο δίκτυό της την Πάτρα, ως νέο μέλος της ευρύτερης οικογένειας του Ολυμπιακού μας.
Επικεφαλής της νέας Σχολής του Ολυμπιακού στην πρωτεύουσα του νομού Αχαϊας είναι ο κ. Σπανός Βασίλης. Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να επενδύει στο μέλλον που είναι τα νέα παιδιά και επιλέγει να συνεργαστεί με ανθρώπους που έχουν το ίδιο όραμα.
Από δεξιά προς τα αριστερά στην φωτογραφία οι: Φώτης Παπαπαναγής (προπονητής Ακαδημίας), Γιώργος Αμανατίδης (σκάουτερ), Γιώργος Κοκολάκης (σκάουτερ), Βασίλης Σπανός (Υπεύθυνος Σχολής), Βασίλης Νάνος (Διευθυντής Σχολών), Σωκράτης Κοψαχείλης (προπονητής Ακαδημίας).
Στοιχεία Επικοινωνίας-Επιτελείο 
Διεύθυνση: “DA LUZ ATHLON ARENA”: Χαριλάου Τρικούπη 34, Δεμένικα Πατρών.
Επικεφαλής Σχολής: Βασίλης Σπανός
Τεχνικός Διευθυντής: Φίλιππος Σχοινάς
Προπονητής: Διονύσης Βαλσαμής
Προπονητής τερματοφυλάκων: Κωνσταντίνος Κυριτόπουλος
Ειδικός συνεργάτης:Μάκης Παρασκευόπουλος
Γενική διεύθυνση: Χρυσούλα Σταθοπούλου
Τηλέφωνο: 6940555384

Σχετικά Άρθρα

Back to top button