ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Νάβας: “Παίκτης ομάδας ο Ντε Λα Μπέγια”

142419-1447314183Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Αλμπέρτο Ντε Λα Μπέγια, ο μέχρι πρότινος συμπαίκτης του στη Σοσιεδάδ, Ραούλ Νάβας.  Ο κεντρικός αμυντικός των Βάσκων φιλοξενήθηκε στη συχνότητα του Sport 24 103.3 και σκιαγράφησε το προφίλ του νέου παίκτη του Ολυμπιακού. 

Αναλυτικά:

Ο Αλμπέρτο Ντε Λα Μπέγια είναι ένας πάρα πολύ ώριμος παίκτης. Το δυνατό του στοιχείο είναι στην άμυνα, ότι ξέρει να «κρατάει» την θέση του. Σε μερικά ματς μπορεί να είναι απροσπέλαστος. Μπορεί όμως να βοηθήσει και επιθετικά, ειδικά με τις σέντρες του, θα το δείτε και εσείς αυτό στο ελληνικό πρωτάθλημα. Βγαίνει μπροστά και κάνει σέντρες για να βοηθήσει και στην επίθεση”, είπε αρχικά ο πρώην πια συμπαίκτης του στην ισπανική ομάδα.

Για το αν ο Αλμπέρτο Ντε Λα Μπέγια μπορεί να αγωνιστεί ως φουλ μπακ: “Όπως είπα και πιο πριν ο Αλμπέρτο είναι ακριβώς αυτό το είδος παίκτη. Πίσω μπορεί να είναι απροσπέλαστος, θα το δείτε και εσείς. Αλλά μπορεί να βοηθήσει και στην επίθεση. Ανεβαίνει και κάνεις σέντρες, προσπαθεί να πλαγιοκοπήσει. Είναι ένας παίκτης που προσπαθεί να είναι το ίδιο καλός και στην επίθεση. Το κυριότερο προσόν του είναι τα αμυντικά του καθήκοντα”.

Για το χαρακτηριστικό που έκανε την Ρεάλ Σοσιεδάδ να εμπιστευτεί τον Αλμπέρτο Ντε Λα Μπέγα, ως βασικό: “Ο Αλμπέρτο Ντε Λα Μπέγια είναι παίκτης ομάδας. Το λέω και πάλι είναι πολύ ώριμος. Είναι ένας παίκτης που βοηθάει όλη την ομάδα και νομίζω αυτό είναι το χαρακτηριστικό του που τον κράτησε στην Ρεάλ Σοθιεδάδ τόσα χρόνια. Είναι ένας παίκτης που πάλευε για την ομάδα και βοηθούσε όλους τους συμπαίκτες του”.

Για τον χαρακτήρα του: “Είμαστε πολλά χρόνια φίλοι, είναι πολύ καλός άνθρωπος. Κάναμε πολύ παρέα και έξω από το γήπεδο. Είναι απλός καθημερινός άνθρωπος. Είναι πάρα πολύ καλός συμπαίκτης, πέρα από τα αγωνιστικά του καθήκοντα και σαν χαρακτήρας”.

Για το αν μπορεί να κάνει την διαφορά στον Ολυμπιακό, που έχει πολλές απαιτήσεις, σε σχέση με την Ρεάλ Σοσιεδάδ που δεν αντιμετωπίζει συνθήκες πρωταθλητισμού: “Νομίζω ο Αλμπέρτο θα είναι μία ενίσχυση, η οποία αποτελεί εγγύηση, για την ομάδα του Ολυμπιακού. Ο Αλμπέρτο το έχει αποδείξει τόσα χρόνια. Είναι ένας παίκτης που μπορεί να κάνει την διαφορά και να βασιστεί πάνω του ο Ολυμπιακός. Είναι εγγύηση, αυτή την λέξη θα χρησιμοποιήσω για την έλευση του στον Ολυμπιακό”.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button