ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μόνη πρώτη η Σπόρτινγκ (Video)

Δυσκολεύτηκε η ευρωπαϊκή αντίπαλος του Ολυμπιακού μέχρι να υποτάξει με 2-1 την μαχητική Εστορίλ και να φτάσει στο «4Χ4».

Το εξαιρετικό της ξεκίνημα στο πορτογαλικό πρωτάθλημα συνέχισε η Σπόρτινγκ Λισσαβόνας.

Η εκ των ευρωπαϊκών αντιπάλων του Ολυμπιακού στη φάση των ομίλων του Champions League δυσκολεύτηκε αρκετά μέχρι να λυγίσει με 2-1 στην έδρα της το εμπόδιο της μαχητικής Εστορίλ και τελικά να πανηγυρίσει την τέταρτη συνεχόμενη νίκη της σε ισάριθμες αναμετρήσεις

Επίδοση, που την έχει διατηρήσει μόνη της στην κορυφή της βαθμολογίας με 12 πόντους, έχοντας δύο περισσότερους από την περυσινή πρωταθλήτρια Μπενφίκα και τη  Ρίο Άβε, που μοιράζονται τη δεύτεηρ θέση.

Με την ψυχολογία στα ύψη, απόρροια του εντυπωσιακού 1-5 επί της Στεάουα, που της χάρισε την πρόκριση στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης μπήκαν τα «λιοντάρια» κι ευτύχησαν μνόλις σοτ 4’ να ανοίξουν το σκορ

Ο Ακούνα έκανε τη σέντρα και ο προωθημένος Τζέλσον Μάρτινς από κοντά έδωσε το προβάδισμα στην Σπόρτινγκ Λισσαβόνας.

Το γρήγορο γκολ απογείωσε την αυτοπεποίθηση των παικτών του Ζόρζε Ζέσους, οι οποίοι στο 11’ πέτυχαν και δεύτερο τέρμα. Ο Μπρούνο Φερνάντε με απευθείας φάουλ έγραψε το 2-0 κι όλα έδειχναν ότι η Σπόρτινγ Λισσαβόνα θα έφτανε εύκολα στη νίκη/.

Οι φιλοξενούμενοι δεν το έβαλαν κάτω και δστο 85’ μείωσαν σε 2-1 με τον Λούκας Εβανγκελίστα

Σπόρτινγκ Λισσαβόνας: Ρουί Πατρίσιο, Πιτσίνι, Κοάτες, Ματιέ, Κοεντράο (61′ Μπρούνο Σέζαρ), Ζέλσον Μάρτινς, Μπατάλια, Μπρούνο Φερνάντες, Ακούνια, Ντοστ, Ρουίς (67′ Ιούρι).

https://youtu.be/fo4TdfAEL8Y

Σχετικά Άρθρα

Back to top button