Κώστας ΠαλαιολόγοςΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μπόμπι ο «μπόμπερ»!

Εξαιρετικός ο νεοφερμένος Αμερικανός γκαρντ απέναντι στο Ρέθυμνο, πέτυχε 14 πόντους με 4/9 τρίποντα κι έδειξε ότι βρίσκει ρυθμό.

Ένα μέρος των εκτελεστικών του ικανοτήτων, από αυτές, που εξώθησαν τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να εισηγηθεί την απόκτησή του, παρουσίασε ο Μπόμπι Μπράουν απέναντι στο Ρέθυμνο.

Ο νεοφερμένος Αμερικανός πόθιντ γκαρντ ήταν εκπληκτικός κόντρα στην κρητική ομάδα και με τους 14 πόντους, που πέτυχε, πήρε τον Θρύλο στις πλάτες του οδηγώντας τον εκ του ασφαλούς στην ευρεία επικράτηση με 86-66

Σε αντίθεση με τα προηγούμενα παιχνίδια κόντρα σε Παναθηναϊκό, Άρη και Μπάμπεργκ, όπου οι προσπάθειες για σουτ που επιχείρησε ήταν λιγοστές, ο 33χρονος άσος πήρε αρκετά σουτ δείχνοντας ότι βρίσκει τον ρυθμό, που θέλει. Αυτό τουλάχιστον μαρτυρούν τα 4/9 τρίποντα και το 1/1 σουτ δύο πόντων..

Με τον άλλοτε παίκτη των Χιούστον Ρόκετς να ευστοχεί σε τρίποντο για αιφνιδιασμό στο τρίτο δεκάλεπτο «γράφοντας» σ’ εκείνο το σημείο το 32-49, αναδεικνύοντας τον εκτελεστικό του οίστρο!

Συμπερασματικά στα 16’33’’ λεπτά όπου βρέθηκε στο παρκέ, ο Μπράουν απέδειξε ότι προίόντος του χρόνου έχει όλα τα εχέγγυα να επωμιστεί τον ρόλο του ηγέτη και να αποτελέσει τον παίκτη, που θα προσφέρει απλόχερα χείρα βοηθείας στον αρχηγό Βασίλη Σπανούλη, τόσο στο δημιουργικό, όσο και στο εκτελστικό «μέρος»

Σχετικά Άρθρα

Back to top button