ΜΠΑΣΚΕΤ

Μπόγρης: «Να είμαστε πιο δυναμικοί»

Στα στοιχεία που θα πρέπει σύμφωνα με τον ίδιο να προσθέσει ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι του, αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπόγρης

 

Στους τομείς, όπου κόστισαν στον Ολυμπαικό την εντός έδρας ήττα από την Φενέρμπαχτσε αναφέρθηεκ ο Γιώργος Μπόγρης

Ο διεθνής σέντερ ανέφερε αρχικά: «Η αλήθεια είναι πως ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς. Θέλαμε να το πάρουμε γιατί είχαμε 2 σερί ήττες. Στο μεγαλύτερο μέρος ήμασταν συγκεντρωμένοι και ακολουθήσαμε το πλάνο. Δεν μας στοίχισε το ένα χαμένο ριμπάουντ, ή το μεγάλο σουτ. Πιστεύω ότι κάποιες λάθος επιλογές στην επίθεση δεν μας άφησαν να φτάσουμε τους μέρους όρους μας. Η Φενέρ έχει ποιότητα και με την εικόνα που είχαμε θα μπορούσαμε να φτάσουμε στη νίκη».

Για το ξεκίνημα του Ολυμπιακού: «Δεν λέει κάτι, είναι Νοέμβριος ακόμα. Ο Ολυμπιακός έχει ξεκίνησε το ίδιο παλιότερα και έφτασε στην κουφή. Θέλαμε τη νίκη και για τον κόσμοι. Η ήττα αυτή πέταξε τις νίκες που κάναμε στο ξεκίνημα. Το πρόγραμμα δεν μας βολεύει και σαν ομάδα δεν φτιάξαμε ρυθμό και αυτοπεποίθηση. Δύσκολες ήττες σαν τη σημερινή αν κάποιος μπορεί να τις ξεπεράσει, αυτοί είμαστε εμείς και πρέπει να κάνουμε την αρχή στη Γερμανία, κόντρα στην Μπάγερν».

Για τα σκαμπανεβάσματα στο παιχνίδι του Ολυμπιακού: «Εγώ ένα πράγμα θα πω. Πρέπει να είμαστε πιο δυναμικοί. Το μεγαλύτερο λάθος μας ήταν που ενώ παίζαμε με 2 φάουλ στο μεγαλύτερο μέρος τυ δεκαλέπτου, εμείς δεχτήκαμε πόντους. Αν δεν σε σέβονται πρέπει να σε φοβούνται και έτσι θα πρέπει να προχωρήσουμε και στη συνέχεια της σεζόν».

Για το ξέσπασμά του μετά το πρώτο καλάθι που πέτυχε: «Το ξέσπασμα θα το έκανα και να μην ήταν δικό μου το καλάθι. Ποτέ δεν θα βάλω τον εγωισμό μου πάνω από την ομάδα και θα δίνω ό,τι έχω και δεν έχω. Έχω και την υπομονή και την επίμονη και σε κάθε παιχνίδι θα δίνουμε το μάξιμουμ και εγώ θα καταθέτω ψυχή σε κάθε παιχνίδι και όποτε μου το ζητάει ο προπονητής. Είμαι πολύ χαρούμενος ου είμαι σε μια ομάδα που έχω κερδίσει τον κόσμο και μακάρι να κερδίσω και τον προπονητή μου και να έχω περισσότερο κόσμο στο παρκέ».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button