ΜΠΑΣΚΕΤ

Μπόγρης: «Η ομαδική δουλειά θα φέρει τη νίκη»

Στους τομίς που θα πολλαπλασιάσουν για τον Ολυμπιακό τις πιθανότητες νίκης επί της Νταρουσάφακα, στάθηκε ο Γιώργος Μπόγρης

Στην κρισιμότητα που έχει αποκτήσει για τον Ολυμπιακό η αναμέτρηση με την Νταρουσάφακα αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπόγρης μιλώντας στον «ΣΠΟΡ FΜ»

Αναλυτικά όσα είπε ο Μπόγρης

«Χαιρόμαστε που είμαστε εδώ και θα προσπαθήσουμε για μια μεγάλη νίκη που θα μας κρατήσει στην τετράδα. Ο αντίπαλος είναι μια ομάδα που θέλει πολύ τη νίκη. Σε πολλά από τα προηγούμενα ματς πάλευε ως το τέλος και θα μπορούσε να έχει πάρει κάποια απ’ αυτά. Εμείς είμαστε έτοιμοι, ξεκουραστήκαμε και στο ματς με το Περιστέρι προετοιμαστήκαμε πάνω στο πλάνο για τη Νταρουσάφακα.

Είναι μια αθλητική ομάδα, αλλά αν καταφέρουμε να τους σταματήσουμε στο επιθετικό ριμπάουντ και τους κλείσουμε στο ζωγραφιστό θα πάρουμε τη νίκη. Δεν είναι ένα ματς όπου πρέπει να σταματήσεις έναν παίκτη, αλλά χρειάζεται ομαδική δουλειά και το μυστικό θα είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι στην ομαδική άμυνα.

Η άμυνα είναι το κλειδί σε αυτά τα ματς. Ο κόουτς πέρασε πρώτα την επιθετική φιλοσοφία του, αλλά με τον καιρό προσαρμοζόμαστε περισσότερο και στο αμυντικό πλάνο. Είμαστε μια ομάδα σκάουτινγκ και αν καταφέρουμε να προσαρμοστούμε περισσότερο στο πλάνο, μόνο βελτίωση θα υπάρχει. Είμαστε χαρούμενοι που κερδίζουμε και φτιάχνουμε χαρακτήρα και ελπίζουμε ότι θα βελτιωνόμαστε ακόμα περισσότερο».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button