ΜΠΑΣΚΕΤ

Μπλατ: «Όλες οι μεγάλες μορφές ήταν Έλληνες»

Ιδιαίτερα ευρηματικός για ακόμη μία φορά παρουσιάστηκε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός του Ολυμπιακού Ντέιβιντ Μπλατ

 

Στον βαθμό δυσκολίας που συγκεντρώνει για τον Ολυμπιακό η αναμέτρηση με την Γκραν Κανάρια αναφέρθηκε ο Ντέιβιντ Μπλατ. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού έδωσε για ακόμη μία φορά .. ρέστα στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου με τις ατάκες του και τα ευρηματικά του σχόλια, βάζοντας στην. ..  εξίσωση τον Αϊνστάιν

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Το δεύτερο ματς σε μια διπλή αγωνιστική πάντα έχει ξεχωριστή δυναμική. Θέλουμε να έχουμε την ίδια ενέργεια με το προηγούμενο ματς, με τη βοήθεια του κόσμου μας. Είναι σημαντικό να αναγνωρίσουμε ότι η Γκραν Κανάρια έχει ποιότητα, έχει κερδίσει ήδη πέντε ματς και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να παρουσιάσουμε το παιχνίδι μας σε υψηλό επίπεδο», τόνισε.

Ερωτηθείς για το τι έχει να απαντήσει σε όσους θεωρούν εύκολο το ματς με τη Γκραν Κανάρια απάντησε: «Η Ευρωλίγκα δεν είναι εύκολη διοργάνωση και έχουν πετύχει ήδη πέντε νίκες. Οι παίκτες μου το ξέρουν καλά αυτό. Ο μεγάλος Άλμπερτ Άινσταϊν είχε πει ότι ‘υπάρχουν δύο πράγματα που είναι χωρίς όριο. Το ένα είναι το σύμπαν και το άλλο η ανθρώπινη βλακεία. Για το σύμπαν δεν είμαι σίγουρος’. Ο Άινσταϊν ήταν Έλληνας. Όλες οι μεγάλες μορφές ήταν Έλληνες».

Για την κατάσταση του Πρίντεζη είπε: «Είχε έναν σπασμό στην πλάτη και δεν ξέραμε αν θα επέστρεφε στο ματς, αλλά ένιωσε λίγο καλύτερα και ήθελε να βοηθήσει με την εμπειρία του στο τέλος. Και το έκανε. Περιμένουμε πως θα είναι εντάξει για αύριο».

Σχετικά με τα συγχαρητήρια που έδωσε στον Μπόγρη, όπως έκανε και σε προηγούμενο ματς με τον Μάντζαρη, είπε: «Δεν προσπαθώ να κάνω κάποια δήλωση, απλώς ένιωσα έτσι και εκφράζομαι με τον τρόπο αυτό. Αυτά τα παιδιά είναι επαγγελματίες και όταν τους ζητείται κάτι το κάνουν. Δεν χρειάζεται σε όλα τα ματς, αλλά όταν χρειάζεται βοηθούν την ομάδα. Έτσι είναι το DNA της ομάδας. Ο καθένας προσφέρει ό,τι μπορεί όποτε του δίνεται η ευκαιρία».

Τέλος για το μήνυμα που στέλνει στον κόσμο, είπε: «Ελπίζω να έρθουν και να μας βοηθήσουν όπως στο ματς με την Εφές, γιατί αναμφίβολα ήταν ένας από τους βασικούς λόγους που κερδίσαμε τότε».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button