ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μπλατ: «Φταίμε εμείς που δεν κρατάμε τη τύχη στα χέρια μας»

Τάσεις για έντονη αυτοκριτική είχε ο προπονητής του Ολυμπιακού Ντέιβιντ Μπλατ μετά το τέλος της αναμέτρησης με το Ρέθυμνο.

 

Αρχικά, ο κόουτς του Ολυμπιακού είπε στην κάμερα της ΕΡΤ: «Ήταν ένα καλό και σοβαρό παιχνίδι. Παίξαμε καλά. Στο πρωτάθλημα αν δεν παίξεις καλά θα χάσεις παιχνίδια όπως είδαμε αυτό το Σαββατοκύριακο». Στη συνέχεια, για το αν ήταν καλή πρόβα ενόψει Νταρουσάφακα, είπε: «Είναι διαφορετικό το παιχνίδι με την Νταρουσάφακα. Δεν θεωρώ πως παίξαμε άσχημα με την Ζαλγκίρις, απλά δεν μπήκαν τα σουτ. Παίξαμε μέχρι ενός σημείου καλά. Ελπίζω να παίξουμε διαφορετικά με την Νταρουσάφακα και να μπουν τα σουτ».

Για την πρόκριση στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας, τόνισε: «Προφανώς πρέπει να προστατέψουμε την έδρα μας. Εμείς φταίμε που δεν ορίζουμε τη μοίρα μας. Ελπίζουμε να κερδίσουν τα φαβορί και να προκριθούμε στην επόμενη φάση».

Για τις απουσίες είπε: «Πρώτα απ’ όλα, μίλησα με τον Σπανούλη πριν μπει για επέμβαση. Αυτή ήταν άκρως επιτυχημένη και όλοι είμαστε χαρούμενοι. Ο Σπανούλης πήρε μια σωστή απόφαση να κάνει επέμβαση. Είμαστε χαρούμενοι όταν περάσει αυτό και θα είναι καλά. Είναι σκληρό για την ομάδα να μην έχει παίκτες όπως ο Σπανούλης και ο Στρέλνιεκς».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button